среда, 6. децембар 2017.

КАКО РАЗБИТИ ВУЧИЋА НА ИЗБОРИМА

КАКО РАЗБИТИ ВУЧИЋА НА ИЗБОРИМА
Има томе како сам престо да пискaрам о нашим политичарима.

О актуелним све и даље важи што сам давно на овом брљогу написао.

Али оно што сам данас видео у кнез Михајловој превазишло је сва превазилажења.




"Сретна гомила младића" купи потписе по Кнезу за укидање Комуналне полиције и Инфостана, две најомрзнутије институције у Београду.

Осим потписа узимају и број телефона, матични број и све податке (са адресом).

Наивни БеограЏани, поготово они с Алцхајмером, хитају да дају потписе.

И ја сам, као део концепт(уализм)а.

Чекам их да ми злоупотребе потпис за пријаву листе на изборима, па да их тужим. Кога, читајте у наставку текста.

Невоља са мојом психичком стабилношћу је, као што читаоци овог брљога знају, што немам Алцхајмерову болест.

Па ми назив покрета "Чувари Старог Града" би познат...

... с прошлих локалних избора.

И тада, као и сада, Демократска странка, знајући свој мизерни рејтинг, није се представила да стоји иза тог имена, па су многи наивни Старограђани дали свој глас овој симпатичној групи младих. Тим гласовима су и добили изборе на локалу.

Додуше, ОВА сретна гомила младића нису крили да је акцију покренуо Марко Бастаћ, вожд Демократа Старог Града, нова млада "опозициона" звезда празнополитиканства у успону.

Дакле, добро сте схватили - оснивачи Комуналне полиције и Инфостана траже њихово укидање.

Али не само то, него укидање и скоро свег осталог што су њихови предходници, са нагласком на градоначелника који је због своје демократичности завредио надимак хер Ђитлеру, давно увели, а због чега су их грађани трајно шутнули у "ропотарницу историје":




За читаоце ван круга двојке објашњење - управо су Демократе толико напумпали цене комуналних услуга Инфостана, да Београђани масовно захтевају да се искључе са система даљинског грејања. Што им, преварним противзаконитим објашњењима, није било допуштано годинама за време њихове власти, могуће је тек сад под Вучићевим Малим. Толико су масовни захтеви да је ЕДБ морала да ангажује масу приватних фирми подизвођача због нових струјомера већег капацитета за грејање на струју, лично сам се уверио, кад сам се коначно, уз огромне хараче, искључио летос.

Драстично ограничење слободе кретања грађана прво центра а онда и готово целог Београда зонирањем и наплаћивањем паркинга буквално свуда, уз ограничења на максимално сат, два или три, задржавања, па гости немају легалну могућност да вам седе дуже рецимо на слави или, што је још грђе, родитељи деце пацијаната не могу да буду уз своје дете у болници у Тиршовој нпр. дуже од пар сати, опет је увела предузетна Демократска власт.

АЛ ни то није крај превазилажења свих превазилажења.

Након што су надоградњом нагрдили све, од доба краљевине предивне а сада сачувај Боже, зграде диљем Дорћола правог и лажног (Зерека), сада ИСТИ траже укидање надоградњи у централној градској зони.

А креатори Страхињића бана, клубова под мојим прозором у Добрачиној и Цетинске сада траже и "забрану рада угоститељима који емитују буку". Узгред, обратите пажњу како су и шта дословно значи ово што су срочили. Да појединац, угоститељ, неће добити радну дозволу, лиценцу?

Ако не верујете или не видите добро ево и увећано




Занимљиво да још једно Ђиласово омрзнуто чедо, Бус плус систем "приватно јавног партнерства", неће да укидају.

Надам се да се неће, ако им поново успе ова превара са лажним представљањем па дођу на власт, попут хер Ђитлера двапут, оглушити на постојеће одлуке Уставног суда, па по трећи пут увести прохибицију на продају алкохолних пића после 22 часа.

Елем, како изаћи на изборе ако ниси Алцхајмер или будала поред ових подлаца?


КАКО РАЗБИТИ ВУЧИЋА НА ИЗБОРИМА


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар