недеља, 3. децембар 2017.

ЈЕЛЕНА МИЛИЋ-ПРИВИЛЕГИЈА ГЛУПОСТИ

ЈЕЛЕНА МИЛИЋ-ПРИВИЛЕГИЈА ГЛУПОСТИ

Просто је невероватно да Западни махери пропаганде или ти испирачи мозгова, учине кардиналну грешку и, Јелену Милић, поставе за особу чији је задатак да шири љубав према НАТО пакту и другим западним вредностима, међу Србима.

Наравно, поменута Јелена Милић, према ономе што пропагира и прича, више личи на црно-бели штампач, чији се Cartridges мења После потрошене црне боје, све дотле док се и сам штампач не замени новим, у боји.

Заробљена мржњом према већинском делу Србског народа, она “љубав”према НАТО пакту и другим западним вредностима, покушава да нам наметне као казну за не пристајање на загрљај са убицама.

“Политизација етницитета”је према њеном “научном открићу”, у лабораторији за преумљивање и

за уништавање Срба, “начин за арткулисање непријатељског деловање у региону”. Скочивши са ове тврдње на указивање “шта раде Руси”није успела интилегнтно да сакрије, да ко би други до Срби,били они који врше, “политизацију етницитета”, а тиме са Русима “”артикулишу”сукобе у региону”.

Јелена Милић, осим што полази од пропагандних премиса у закључивању, користи и не одговарајуће изразе, како би пропаганду учинила “паметнијом”. Елем, етницитет(“ethnicity “) она користи,можда више из не знања него намерно, да означи “народ” или “нација”. “Етницитет”, у Енглеском, односи се на мању скупину људи истог језика, културе итд., у оквиру неке шире заједнице. Иначе, употреба овог израза, у Америци, користи се, најчешће, у класификовању ресторана према храни коју служе(кинески, мексикански итд). Према “научном открићу” Јелене Милић, ово са ресторанима у Америци, могло би “артикулисати непријатељско деловање”па и сам рат између различитих ресторана.

“Интелектуалац, у служби прављења љубави између жртве и џелата, или ти “интеликтуалац”у служби ЊВ новца, Јелена Милић, употреби у свом “научном открићу”још један израз, да је легитимише као учену:”начин за АРТКУЛИСАЊЕ непријатељског деловања”. Јелена, ако је нешто АРТИКУЛИСАНО не може бити непријатељски. Јелена Милић језик користи као војну униформу, па тако из заседе, постављене Србима, опали рафално по захтеву да Хуманитарни центар Руса, у Нишу, добије дипломатски статус.

Негирање да Хуманитарни центар у Нишу добије дипломатски статус, један је од апсурда, који нити један Србин-родољуб може да прихвати и разуме,поготову када је власт у Србији, такав статус дала припадницима армија које су извршиле, противправну, бруталну, агресију над Србијом.

Народ без слободе, даје имунитет убицама, не би ли не сметано завршили посао њихових предходника у историји Србије. Прилог том прљавом науму даје Јелена Милић, ширећи љубав према онима који сеју смрт, па чак и онда када не зна о чему прича.
Живела Србија!!!
Mislitidrugacije.blogspot.com.blogspot.com

ЈЕЛЕНА МИЛИЋ-ПРИВИЛЕГИЈА ГЛУПОСТИ
Просто је невероватно да Западни махери пропаганде или ти испирачи мозгова, учине кардиналну грешку и, Јелену Милић, поставе за особу чији је задатак да шири љубав према НАТО пакту и другим западним вредностима, међу Србима. ...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар