петак, 26. мај 2017.

Уништење породице и пола новим светским поретком комунизам феминизам

Уништење породице и пола новим светским поретком комунизам феминизам
У Норвешкој деци у јаслицама читају бајке о принцу који се заљубио у краља. У Швајцарској дечаке треба доводити у вртиће у хаљинама. У Данској на стубовима стоје огласи: “Изнајмљује се коњ за интимне односе”.

У Немачкој у једном градићу легално функционише десет зоо–бордела. У Америци се спроводе избори лепоте међу трансвеститима – дечацима од 6 година. У Канади су легализовани експерименти на деци: стерилизација, лоботомија. У Швајцарској је 30.000 деце одузето традиционалним родитељима и већ предано истополним. У Норвешкој ће се у школском програму за прваке појавити предмет “Инцест”. У Канади је педофилија службено призната сексуална оријентација. У Француској су ове године у свим школама заменили “дечаке” и “девојчице”. У Холандији легално постоји странка педофила, а такође је присутна и инфантофилија, оносно односи с новорођенима.И ето, ти сотонски “гендери” почели су се множити даноноћно и данас их има на хиљаде. У почетку су потрошили 20-30 година на то да би усадили у свест човечанства и у целокупној западној култури, западној музици, западној књижевности и западној уметности да су “мушкарци” и “жене” изумрли као диносауруси, а тамо постоје само “геј”, “лезбијке”, “бисексуалци”, “трансвестити” и “трансгендери”. Успут, под паролом “права човека на изопаченост” – природни пол престао је да се зове природним и нормалним.

На тај начин произведена је “лингвистичка чистка”, уништење нас – “мушкараца” и “жена” из културне средине. Зато није ни чудо што су се традиционални “мушкарци” и “жене” у западном свету, постепено почели посматрати као рудименти, остаци старог, застарела класа људи “друге врсте”.





from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар