среда, 19. септембар 2018.

СРПСКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ НА ПРЕПУНОЈ ТРИБИНИ: Вучић је највећи издајник у Србији

СРПСКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ НА ПРЕПУНОЈ ТРИБИНИ: Вучић је највећи издајник у Србији
Вучић је највећи издајник и албански лобиста у Србији, заједничка је изјава свих говорника трибине „Против издаје! За Косово и Метохију у Србији!“, која је одржана вечерас, у препуној сали Општине Стари град, са почетком у 19:00.


На трибини су говорили, Марко Јакшић, проф. др Александар Ћорац, проф. др. Слободан Самарџић, проф. др. Слободан Антонић, проф. др. Милош Ковић и Звоннко Михајловић.

„Ако неко мисли да ће са поделом Косова и такозваним разграничењем ствар да се заврши неће, тиме ће још да се погорша, народ ће онда отићи за неколико недеља, а цркве ће припасти такозваном косовском културном наслеђу”, изјавио је вечерас професор Факултета политичких наука Слободан

Он је, на трибини „Против издаје! За Косово и Метохију у Србији!“, рекао да се од 2008. године „Косово и Метохија предаје на део, на парче“.

По његовој оцени, још има времена да се заустави потписивање правно обавезујућег споразума.

Самарџић је рекао да се председник Србије Александар Вучић и цела његова гарнитура не боји ниједне речи која долази од опозиције, али су се забринули када су црквени великодостојници почели да говоре о Косову и Метохији на начин који је примерен самој ситуацији.

Оценио је да је власт увидела да постоји опасност, а она је у томе што наша црква има неподељену подршку у народу.

„Неколико иступа садржински изванредних од стране цркве забринуло је нашу власт и ми немамо сада другу акцију него са црквом.Опозиција која је ћутала годинама и која се сада некако конституише и даје некакав опозициони програм је закаснила за ово за шта треба подићи акцију“, рекао је он.

Историчар Милош Ковић рекао је да смо „сви свесни тога да ово неће стати, да они неће стати сами од себе, да су загазили у издају, да је питање дана, можда и сата када објаве свој план“.

„Њихов план је сасвим очигледно такозвана корекција граница, а после тога правно обавезујући споразум којим ће признати независност Косова и Метохије, столицу у Уједињеним нацијама и све остало“, истакао је Ковић.

„По пом мишљењу идемо у највећу издају у историји српског народа. Наша историја је пребогата издајницима, конвертитима. Ово је невиђено, то ће остати као љага на нашим поколењима ако нешто не предузмемо, рекао је Ковић.

Социолог Слободан Антонић рекао је да се председник Србије Александар Вучић над Јеванђељем заклео да ће да брани Косово и додао да председник који погази своју заклетву престаје да буде легитимни председник.

„Помиње се реч издаја.Када неко коначно стави потпис на дробљење Србије он тиме излази из круга кога чинимо ми, наши преци, наши потомци. Он сам себе искључује из тог круга. Њега ће његови потомци да питају – деда или тата јеси ти онај за кога кажу да је изрод, да је издајица“, рекао је Антонић, закључивши да је Александар Вучић највећи издајник и албански лобиста у Србији.

Последњи председник општине Штрпце у српском систему Звонко Михајловић рекао је да је дошло време када треба да се народу саопшти истина, а истина је да је нека уцењена српска глава добила задатак да преда вековну српску територију Косово и Метохију нашим вековним непријатељима Албанцима.

„Да ли ће то бити у форми разграничења, поделе, хуманог пресељења становништва. Како год, ефекат је постигнут, без обзира што се то никада неће десити.Хоће они, не да Бог, не да народ, не да Црква“, рекао је Михајловић.

Он је додао да је тим порукама Србима на Косову и Метохији послат јасан сигнал да немају државу на коју могу да рачунају, јер они осим државе Србије немају другу државу, док је Албанцима послата порука да могу да раде са Србима шта год желе јер нема ко да их заштити.


„Александар Вучић се понаша као господар живота и смрти, хвалећи се подршком 80% Срба на КиМ, коју је задобио владајући над српским народом на Космету као нацисти над логорашима у Аушвицу”, рекао је као последњи говорник на трибини Марко Јакшћи, један од лидера Народног покрета „Отаџбина”, који окупља Србе на Косову.

СРПСКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ НА ПРЕПУНОЈ ТРИБИНИ: Вучић је највећи издајник у Србији
На трибини су говорили, Марко Јакшић, проф. др Александар Ћорац, проф. др. Слободан Самарџић, проф. др. Слободан Антонић, проф. др. Милош Ковић и Звоннко Михајловић.


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар