недеља, 19. август 2018.

Како узети паре од НАТО ? – открива професор права Срето Ного (Србовање)

Како узети паре од НАТО ? – открива професор права Срето Ного (Србовање)
Гост емисије„Србовање”, у продукцији медијских кућа „Helmcast” и „Србин.инфо”, био је проф. др правних наука и председник удружења „Осиромашени уранијунм”, Срето Ного. Тема емисије је била како могу Срби и народ Србијре да наплате ратну одштету од НАТО савеза.
„Има много људи који кажу да осиромашени уранијум није штетан, чак има неких који тврде да је локовит, таквим би онда препоручио да га држе кући. На жалост то ме не чуди јер смо ми у Србији почели да гајимо поданички дух – у четири ока смо склони да кажемо један другоме многе ствари, а касније када то треба поновити у јавности, онда се ограђујемо пошто се плашимо, а не знам чега се плашимо”, у емисији је рекао др Ного.
У емисији је било речи о томе како грађани Србије могу да наплате ратну одштету од НАТО-а, зашто је оформирано удружење „Осиромашени уранијум”, колико је у стварности људи оболело од рака због НАТО бомбардовања, какав је став српске државе у вези НАТО злочина, као и колико корупција у Србији, поготово када су у питању министри, изнутра урушава наше друштво и државу.


Аутор и водитељ Дејан Петар Златановић Гл.Од- Ур. srbin.info




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар