понедељак, 13. август 2018.

#Razbudjivanje #Razbuđivanje #SrpskaSolidarnostHranom

#Razbudjivanje #Razbuđivanje #SrpskaSolidarnostHranom
Наше мало, некоме значи много ! - (Разбуђивање)
У четрнаестој емисији емисији "Разбуђивање" угостили смо Бранка Антића, испред хуманитарне организације "Српска солидарност храном".

Бранко Антић се годинама бави хуманитарним пословима и помаже социјално угроженом становништву. Добровољни давалац крви је преко 50 пута.

Средином марта 2004. године када су Албанци на Косову и Метохији извели страшан Мартовски погром, када је хиљаде Срба било прогнано, а десетине убијено... Бранко се активно укључио у прикупљање помоћи за настрадале Србе. Тако је почео његов хуманитарни рад који и данас траје. Било је ту више активности, али је Бранко навео неке... помоћ Обреновчанима и Крупањцима када су Србију задесиле поплаве 2014. године.

2007. године први пут је отишао на Косово и Метохију после рата и тамо видео како наш народ живи и бори се за опстанак на светој србској земљи. После тога је наставио да иде све више и упознавао нове људе и свештенике Рашко-Призренске епархије... Тако је 2015. године одлучио да оснује своју хуманитарну организацију за помоћ онима којима је та помоћ неопходна. Помагао је људима у остатку Србије, али највише на Косову и Метохији.

#Razbudjivanje #Razbuđivanje #SrpskaSolidarnostHranom

#Разбуђивање #СрпскаСолидарностХраном

Редовне акције су му у августу и септембру када се прикупља школски прибор за децу основне школе, као и пакетићи у децембру месецу, који бивају подељени србској деци Косова и Метохије током јануара, највише за Православну Нову годину и Савиндан.

У емисији Разбуђивање Бранко Антић је позвао родољубе да посећују Косово и Метохију колико год је то могуће, јер нашим људима много значи посета и чињеница да нису заборављени. Али исто тако и донаторе који могу са својим прилозима да помогну социјално-угроженим породицама.


Аутор и водитељ Милан Чучковић




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар