петак, 24. август 2018.

ПОЛИТИЧКА НЕКОРЕКТНОСТ ИЛИ СЛОБОДА МИШЉЕЊА: Говор др Јоване Стојковић о педофилији који је Youtube забранио...

ПОЛИТИЧКА НЕКОРЕКТНОСТ ИЛИ СЛОБОДА МИШЉЕЊА: Говор др Јоване Стојковић о педофилији који је Youtube забранио (ВИДЕО)
У оквиру културне манифестације „Трг од ћирилице“ у Херцег Новом, 20. августа је одржана трибина под називом „Доба содомске отпадије и рашчовјечења – наше доба“. Убрзо након објављивање снимка трибине компанија Youtube је уклонила видео снимак говора др. Јоване Стојковић са своје платформе у коме је говорила о педофилији због наводне политичке некоректности.


На скупу у Црној Гори су говорили др Владимир Димитријевић и др Зоран Милошевић, али је наступ др Јоване Стојковић изазвао највећу пажњу јавности због забране од стране друштвене мреже Youtube, председник покрета Живим за Србију.

„Содомија као изопачавање свих сегмената живота и губитка човечности“, губитак разликовања добра и зла, наметање идеологије хомосексуализма кроз разне облике законских регулатива, брисање појмова греха, морала и душе из медицине и психијатрије, политичко уобличавање „нове“ науке зарад још већег рашчовечавања српског народа, само су неке од теза које је др Јована Стојковић изнела пред окупљеним.

Поред кратког осврта на порекло идеологије хомосексуалности као права мањине и брисање из регистра психичких поремећаја, др Стојковић је указала и на све оне проблеме и опасности које таква, слободно можемо рећи содомизација и обешчашћавање друштва, представљају за традиционалну и Православну породицу.

Ту спадају и легализација истополних бракова као и присилна вакцинација која, поред поништавања основних Уставних права, отвара и могућност новог „данка у крви“, тј. одузимања деце од биолошких родитеља и њиховог усвајања од стране хомосексуалних партнера. Посебну пажњу заслужује и нови Закон о подразумеваном донирању органа и произвољна дефиниција „мождане смрти“ као крају људског живота, као и нацрт закона о еутаназији који отварају нову „индустрију смрти, убистава и самоубистава који ће бити подржани од стране струке и спроведени у законе“.

За крај је Јована Стојковић поручила да нам не преостаје ништа друго до да спасавамо своје душе, да се супротставимо овом злу које нам прети. На нама је да пређемо сопствени Рубикон и да изговоримо судбоносно „Alea jacta est – Коцка је бачена!“.

ПОЛИТИЧКА НЕКОРЕКТНОСТ ИЛИ СЛОБОДА МИШЉЕЊА: Говор др Јоване Стојковић о педофилији који је Youtube забранио (ВИДЕО)
У оквиру културне манифестације „Трг од ћирилице“ у Херцег Новом, 20. августа је одржана трибина под називом „Доба содомске отпадије и рашчовјечења – наше доба“. Убрзо након објављивање снимка триб…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар