четвртак, 13. септембар 2018.

Др Душан Дунђер - I Део: ЗАВРШЕТАК ПРОЦЕСА ОСЛОБАЂАЊА СРБИЈЕ (30.08.2018.)

Др Душан Дунђер - I Део: ЗАВРШЕТАК ПРОЦЕСА ОСЛОБАЂАЊА СРБИЈЕ (30.08.2018.)

Имали смо част да уваженом Др Душану Дунђеру – стручњаку за дипломатију и безбедност, поставимо питања везана за актуелне теме и дешавања у свету.

Интервиу је водио Дејан Милошевић испред покрета „Достојни Србије“ и у име многих организација, покрета и појединаца који су се придружили „НАРОДНОМ ШТАБУ“!.

„НАРОДНИ ШТАБ“ је нови модел окупљања народа, свих оних организација и удружења којима је циљ слободна Србија. „Народни штаб“ је израз народне снаге да слободно и непосредно бира своје представнике, као и да врши контролу над њиховим активностима. На тај начин се остварује нови систем управљања државом у којој ће народ истином и правдом бирати правичну власт.

„НАРОДНИ ШТАБ“ чине сви представници из општина укључујући и представнике сеоских средина који ће представљати народ у ослобођеној Србији.

Овом приликом, Покрет Достојни Србије позива све оне који су спремни да подрже идеју формирања „Народног штаба“ да одмах изаберу своје представнике на нивоу општина и то по два представника из града који ће касније одабрати и по два представника из сваког села из те општине. Ови представници ће бити будући носиоци власти и зато је најбитније да буду изабрани часни људи, који имају достојанство, без страначке обојености и који су својим претходним деловањем доказали да заслужују поверење свог народа. Изабрани представници имаће јасне смернице за своје будуће деловање.

У наредним данима када се тренутак за ослобађање Србије сасвим приближио сви представници „Народног штаба“ ће понети на себи одговорност да будућу државу граде заједно са народом, поштујући вољу оних које представљају.

ЗАТО НАРОДЕ, СЕТИМО СЕ ПОРУКЕ ДУШАНА СИЛНОГ – ЖИВОТ ВРЕДИ ЈЕДИНО АКО ГА ЖИВИ СЛОБОДАН ЧОВЕК!

Са Вама и уз Вас до Слободе!

Достојни Србије
https://www.dostojnisrbije.com/sr/des...
https://www.facebook.com/DostojniSrbije/ #достојниСрбије #Дунђер #dostojniSrbije





from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар