петак, 30. децембар 2016.

ГОРЕ ИНТЕРНЕТ МРЕЖЕ – ПИСМО КОЈЕ ЈЕ ЗАПАЛИЛО СРБИЈУ: Ударио на СНС и доказао да су НАЈВЕЋИ ПРЕВАРАНТИ...

ГОРЕ ИНТЕРНЕТ МРЕЖЕ – ПИСМО КОЈЕ ЈЕ ЗАПАЛИЛО СРБИЈУ: Ударио на СНС и доказао да су НАЈВЕЋИ ПРЕВАРАНТИ!
Бивши начелник Одељења саобраћајне полиције ПУ Чачак Драгослав Крџић огласио се путем портала „Морава Инфо“ отвореним писмом поводом хапшења 30 чачанских саобраћајаца и њихово троје пензионисаних колега:

Писмо преносимо у целости:

Поштовани министре!

Најпре желим да Вам честитам на Вашој изјави да у овој држави нема недодирљивих и да сви они који су учинили кривична дела морају одговарати. Ја Вас у томе подржавам, не само као бивши начелник саобраћајне полиције у Чачку , већ Вас у томе подржавају сви добронамерни грађани у овој несрећној држави.

Саобраћајна полиција у Чачку укаљала је образ Министарству унутрашњих послова, чак и у случају да се евентуално и не докаже њихова кривица, јер само објављивање информације да је ухапшено више од 30 саобраћајних полицајаца говори да постоје озбиљне индиције да су чинили кривична дела.

Зато понављам још једном: подржавам МУП Србије у сузбијању свих криминалних радњи у свим сегментима друштва, било да се ради о професорима, лекарима, полицијацима, а богами, и о вама политичарима.

Оно што ми смета као човеку то је начин хапшења полицајаца.

Да ли је требало да дође у Чачак аутобус и још десет џипова жандармерије како би се на спектакуларан начин извршило хапшење саобраћајних полицајаца. Да ли је неопходна “кореографија” са жандармеријом који су обучени под пуном опремом, хеклерима и навученим капуљачама где се само виде очи? Због Чега?

Ако су чинили кривична дела треба да одговарају. Поступак треба спровести на цивилизован начин као са свим другим учиниоцима кривичних дела сходно ЗКП-у, а та позната кореографија са жандармеријом која је опколила Станицу саобраћајне полиције, где са пушкама на готовс шетају упереним на околне стамбене зграде изгледа тужно, јадно и надасве смешно.

Да ли се на овај начин удварате грађанима одрећене социолошке структуре којима ће то бити занимљиво и који ће помислити да држава функционише на најбољи могучи начин?

Не, господине министре! Ако је тачно да су чинили кривична дела они који треба да се боре против тога онда то говори много више о стању у овој држави. Шта ли тек раде поједини министри у Влади?

Да ли Ви треба у том случају да будете на тој функцији где сте и сада, а да не говорим о њиховим старешинама у Чачку.

Занимљиво је да су кривичне пријаве добили и саобраћајни полицајци који нису примили било какав мито, већ су возаче који су учинили блажи прекршај у саобраћају пустили без санкционисања. Да ли је то грех, да не говоримо о кривичном делу и оштећењу државног буџета?

Да ли господине министре превенција у саобраћају више не постоји? Ако је тако, јавно изађите и то реците да градјани знају да ко учини и најмањи прекршај мора бити кажњен, јер сте Ви тако донели одлуку и нешто слично уградили у Закон о полицији који је донела ваша власт 2016. године.

Већина нас старих припадника саобраћајне полиције је учила да полиција у саобраћају најпре делује превентивно, а репресиија се примењује онда када превенција не даје резултате. Изгледа смо учили погрешне школе за време тих “одвратних комуниста” који су неговали такав приступ према његовом величанству грађанину. Сада је модерно демократско доба где нема милости и за најмањи саобраћајни прекршај.

ГОРЕ ИНТЕРНЕТ МРЕЖЕ – ПИСМО КОЈЕ ЈЕ ЗАПАЛИЛО СРБИЈУ: Ударио на СНС и доказао да су НАЈВЕЋИ ПРЕВАРАНТИ!


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар