среда, 16. јануар 2019.

И У НИШУ ХИЉАДЕ ЉУДИ НА УЛИЦАМА, у Београду ново окупљање 16 јануара

И У НИШУ ХИЉАДЕ ЉУДИ НА УЛИЦАМА, у Београду ново окупљање 16 јануара
Сви наши захтеви могу да стану у једну реченицу: Доста насиља актуелне власти над здравим разумом, хоћемо промене како би живели нормалним животом у нормалној држави…

…речено је 11.01.2019. у Нишу на првом народном протесту „1 од 5 милиона“ против политике актуелне власти на челу са Александром Вучићем, који је организовао Покрет младих “Ниш без страха”.

Пред више хиљада грађана окупљених на централном Тргу краља Милана, Марија Дино Васић је поручила да су сви они дошли „због терора власти“ и да кажу „доста овом ужасу у који нас је режим увео“. Она је прочитала девет локалних захтева организатора протеста, међу којима су захтеви за смену министарке саобраћаја Зоране Михајловић и градоначеника Ниша Дарка Булатовића.

На највеће одобравање окупљених, осим ових, наишли су захтеви да се граду Нишу „врате“ оснивачка и управљачка права над аеродромом „Константин Велики“, „Југоистоком“ и Регионалном привредном комором, као и да се заустави партијско запошљавање, те стопира одузимање имовине од стране јавних извршитеља и искључење струје социјално угроженим грађанима.

Захтевано је и расветљавање серије ноћних паљевина најмање 20.так аутомобила у Нишу у последњих годину и по дана, те адекватно обезбеђивање свих пружних прелаза, како се не би поновило да у само једној саобраћајној несрећи, код Доњег Међурова, на прелазу који није имао рампу, недавно погине седморо људи. Организатори су, такође, затражили „ослобађање заробљених медија“ и формирање регионалног јавног сервиса у Нишу.
Иначе, следеће окупљање народа, у протестну шетњу у Београду, заказано је за 16. јануар, у 18:00, испред Платоа Филозофског факултета, на годишњицу убиства Оливера Ивановића.





from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

2 коментара:

  1. Да се ​​коректно представим, ја сам господин Мицхаел Бенсон приватни зајмодавац, дајем минимални зајам од 5000 € или његов еквивалент у другим валутама било који износ кредита по каматној стопи од 3%, ово је финансијска прилика за вашу Врата, брзо узмите зајам за 2019. годину. Толико људи вани тражи финансијске могућности или помоћ одмах иза угла и на Местима, и још увек је не могу добити, али ево их. Прилике за финансирање на вашим вратима и, као такве, не можете себи да приуштите да пропустите ову прилику. Ова услуга је направљена за људе, компаније, привреднике и жене и доступност било ког износа за више информација. Контактирајте нас путем е-маила: МИЦХЕАЛБЕНСОНЛОАНАГЕНЦИ@ГМАИЛ.ЦОМ
    Захтјев за зајам и вратите га. Вхатсапп: +61447666281

    Пуно име .................

    Приватни телефонски број ................

    Земља ..................

    Адреса ................

    Држава ...............

    Године ..............

    Пријављивали сте се пре или не. .............

    Држава ..............

    Потребан износ зајма. ..................

    Период зајма ................

    Занимање .................

    Месечни доходак .....................

    Уважавајући ове детаље, послат ћемо вам наш споразум са планом отплате, а ако прихватите Услове и одредбе, можете добити кредит након одобрења, у зависности од озбиљности, хитности и поверења које имамо за вас.
    Чекам ваш брзи одговор.

    С поштовањем

    Мицхеал Бенсон

    ОдговориИзбриши
  2. Од мужа сам се раздвојила пре три године. Није било комуникације међу нама. Породице и пријатељи су ме саветовали да заборавим на брак и да наставим даље у свом животу. Нисам хтела да се удам за неког другог јер дубоко у себи и даље волим свог мужа. Толико сам патио од бола и конфузије да сам прочитао препоруку на интернету о томе како је др Алаба поново спојио раскинути брак уз помоћ својих духовних моћи. Стално сам читао толико сведочења о томе како је помогао да се стане на крај разводу и поврати бивше вољене људе и моја вера се обновила. Требала бих одмах да контактирам др Алабу неколико минута касније, он ми је одговорио и дао упутства шта да радим, након што сам испунила тражени услов два дана након ритуала, чаролија је променила мој живот око мог мужа да ме не контактира више од тога. Две године су ме звале у сред ноћи плачући и извињавајући се да је ово дело демона, па се и даље чудим овом чуду па му опраштам. Сада је мој брак у равнотежи. Дралаба ритуал је функционисао одлично и брак јачи него раније, и ништа нас поново не може раздвојити. Посетио сам толико сајтова да сам тражио помоћ, било је безнадежно док се нисам повезао са Дралабом, правим човеком који ми је помогао да повратим свој раскинути брак ако имаш сличан проблем у браку, желиш да те муж или жена поново воле . , Имате некога кога волите и желите да вас он или она воли заузврат, имате изазов у ​​свом животу, шаблон чаролије др Алабе је решење и одговор на ваш проблем, ВхатсАпп / Вибер са његовим бројем телефона: +1(425) 477-2744, Контактирајте га данас тако што ћете послати е-маил на дралаба3000@гмаил.цом Не дозволите никоме да вам одузме супружника.

    ОдговориИзбриши