среда, 16. јануар 2019.

У ЦЕНТАР Вучића брине то што 75% народа не да Косово! (Бранко Павловић)

У ЦЕНТАР Вучића брине то што 75% народа не да Косово! (Бранко Павловић)
Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је адвокат и политички аналитичар, Бранко Павловић.
#центар, #БранкоПавловиц, #ДејанПетар
Тема емисије била како функционишу владајући режими у Србији од 5.октобра 2000.г., па до данас.
У емисији се још говорило о Војсци Косова, Бриселском споразуму, визној либерализацији за становнике Космета у односу на ЕУ и да ли може Србија да прогласи окупацију Косова и Метохије (00:00:30), о српској војсци на северу Косова и како треба да се понаша српска држава према НАТО (00:08:30), о лажним аргументима због чега би се Србија требала да се одрекне Косова и Српској листи (00:14:30), о Вучићевој политици према Косову, темама које може да у јавности наметне српска опозиција и зашто власт у Србији сматра да јој је опозиција већи противник од спољнег непријатеља (00:22:00), о томе како политичке странке међу собом, као плен, деле власт и државну имовину у Србији и зашто се у Србији не примењују закони (00:32:30), о начину како се уз помоћ савесних кадрова може сузбити корупција и страни утицај у Србији (00:36:15), о српском изборном систему (00:46:00), о жутим прслицима и могућим великим променама у Европи (00:53:30), као и о изборима за ЕУ парламент, који се одржавају ове године, мигрантима и Маракешком споразуму (01:06:00), односно о догађајима који су обележили 2018.г. и о највећим изазовима, који чекају Србију, у 2019.г. (01:13:00).
Интервју је снимљен у просторијама медијске куће „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд).

from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

2 коментара:

 1. Да се ​​коректно представим, ја сам господин Мицхаел Бенсон приватни зајмодавац, дајем минимални зајам од 5000 € или његов еквивалент у другим валутама било који износ кредита по каматној стопи од 3%, ово је финансијска прилика за вашу Врата, брзо узмите зајам за 2019. годину. Толико људи вани тражи финансијске могућности или помоћ одмах иза угла и на Местима, и још увек је не могу добити, али ево их. Прилике за финансирање на вашим вратима и, као такве, не можете себи да приуштите да пропустите ову прилику. Ова услуга је направљена за људе, компаније, привреднике и жене и доступност било ког износа за више информација. Контактирајте нас путем е-маила: МИЦХЕАЛБЕНСОНЛОАНАГЕНЦИ@ГМАИЛ.ЦОМ
  Захтјев за зајам и вратите га. Вхатсапп: +61447666281

  Пуно име .................

  Приватни телефонски број ................

  Земља ..................

  Адреса ................

  Држава ...............

  Године ..............

  Пријављивали сте се пре или не. .............

  Држава ..............

  Потребан износ зајма. ..................

  Период зајма ................

  Занимање .................

  Месечни доходак .....................

  Уважавајући ове детаље, послат ћемо вам наш споразум са планом отплате, а ако прихватите Услове и одредбе, можете добити кредит након одобрења, у зависности од озбиљности, хитности и поверења које имамо за вас.
  Чекам ваш брзи одговор.

  С поштовањем

  Мицхеал Бенсон,.

  ОдговориИзбриши
 2. Хола, естонски фелиз де анунциарле уна вердадера цомпаниа де престамос де ла куе пуеде обтенер ун престамо рапидо, офрецемос тодо типо де престамос а нуестрос цлиентес де цонфианза цон уна таса де интерес дел 3%, цонтацтенос си нецесита ун престамо. Енвиенос ун цоррео елецтроницо Мицхеалбенсонлоанагенци@гмаил.цом
  Формуларио солицитуд де престамо и девуелвало. Вхатсапп: +61447666281

  Номбре цомплето .................

  Анос ..............

  Паис ..................
    
  Цантидад дел престамо нецесариа. ..................

  Дурацион ..........................

  ОдговориИзбриши