среда, 16. јануар 2019.

Вилибалд, Обрадовић, Самарџић и Ивановић о Вучићу и Косову

Вилибалд, Обрадовић, Самарџић и Ивановић о Вучићу и Косову
Током 2018. године гости код Дејана Петра Златановића, у емисијама „Интервју” и „Дебата”, у продукцији медијске куће „Центар”, били су и Бошко Обрадовић (народни посланик и председник Српског покрета Двери), др Слобдан Самарџић (професор Факултета политичких наука и председник Државотворног покрета Србије), Иван Ивановић (председник Српског народног покрета Наши) и Вилибалд Ерић (телевизијски продуцент, бивши члан Главног одбора Српске напредне странке и некадашњи лични пријатељ Александра Вучића, а садашњи потпреседник Народног радничког покрета).
#ВилибалдЕриц, #БоскоОбрадовиц, #ИванИвановиц

Том приликом наведени гости су изнели своје ставове како у вези решавања косовског проблема, тако и о председнику Србије Александру Вучићу.





from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

1 коментар:

  1. Да се ​​коректно представим, ја сам господин Мицхаел Бенсон приватни зајмодавац, дајем минимални зајам од 5000 € или његов еквивалент у другим валутама било који износ кредита по каматној стопи од 3%, ово је финансијска прилика за вашу Врата, брзо узмите зајам за 2019. годину. Толико људи вани тражи финансијске могућности или помоћ одмах иза угла и на Местима, и још увек је не могу добити, али ево их. Прилике за финансирање на вашим вратима и, као такве, не можете себи да приуштите да пропустите ову прилику. Ова услуга је направљена за људе, компаније, привреднике и жене и доступност било ког износа за више информација. Контактирајте нас путем е-маила: МИЦХЕАЛБЕНСОНЛОАНАГЕНЦИ@ГМАИЛ.ЦОМ
    Захтјев за зајам и вратите га. Вхатсапп: +61447666281

    Пуно име .................

    Приватни телефонски број ................

    Земља ..................

    Адреса ................

    Држава ...............

    Године ..............

    Пријављивали сте се пре или не. .............

    Држава ..............

    Потребан износ зајма. ..................

    Период зајма ................

    Занимање .................

    Месечни доходак .....................

    Уважавајући ове детаље, послат ћемо вам наш споразум са планом отплате, а ако прихватите Услове и одредбе, можете добити кредит након одобрења, у зависности од озбиљности, хитности и поверења које имамо за вас.
    Чекам ваш брзи одговор.

    С поштовањем

    Мицхеал Бенсон

    ОдговориИзбриши