среда, 16. јануар 2019.

У ЦЕНТАР Запад уз Вучића, а опозиција би да га руши новим 5.октобром (др Дејан Мировић)

У ЦЕНТАР Запад уз Вучића, а опозиција би да га руши новим 5.октобром (др Дејан Мировић)
Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је ванредни професор Правног факултета, Приштинског универзитета, измештеног у Северној Косовској Митровици др Дејан Мировић. Тема емисије је била повезаност режима Мила Ђукановића у Црној Гори са режимом Александра Вучића у Србији.
#Центар, #ДејанМировиц, #ДејанПетар
У емисији се још говорило и о забрани уласка др Дејану Мировићу у црногорску државу иако му је Црна Гора отаџбина (00:01:00), о (не)одласку на РТС и снази подгоричког режима у Београду (00:12:00), о могућем сукобу Душка Марковића са Милом Ђукановићу, о племенскимој подели међу Црногорцима и како НАТО контролише Црну Гору (00:19:00), о Голом отоку и србофобији у Црној Гори (00:23:00), о међународном праву и Бриселском споразуму (00:27:00), о царинском рату између Београда и Приштине и како у 40 амбасада Србија представља и Црну Гору у свету (00:35:00), о међународним уговорима Србије са Еу и о убиству Оливера Ивановића (00:40:00), о Резолуцији1244 и руском ставу према решавању косовског проблема (00:53:00), као и о односу српске опозиције према Русији и НАТО и како странци успостављају власт у Србији (01:02:00), односно о Маракешком споразуму и савезу Дјукановић-Вучић (01:09:00).

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

1 коментар:

 1. Да се ​​коректно представим, ја сам господин Мицхаел Бенсон приватни зајмодавац, дајем минимални зајам од 5000 € или његов еквивалент у другим валутама било који износ кредита по каматној стопи од 3%, ово је финансијска прилика за вашу Врата, брзо узмите зајам за 2019. годину. Толико људи вани тражи финансијске могућности или помоћ одмах иза угла и на Местима, и још увек је не могу добити, али ево их. Прилике за финансирање на вашим вратима и, као такве, не можете себи да приуштите да пропустите ову прилику. Ова услуга је направљена за људе, компаније, привреднике и жене и доступност било ког износа за више информација. Контактирајте нас путем е-маила: МИЦХЕАЛБЕНСОНЛОАНАГЕНЦИ@ГМАИЛ.ЦОМ
  Захтјев за зајам и вратите га. Вхатсапп: +61447666281

  Пуно име .................

  Приватни телефонски број ................

  Земља ..................

  Адреса ................

  Држава ...............

  Године ..............

  Пријављивали сте се пре или не. .............

  Држава ..............

  Потребан износ зајма. ..................

  Период зајма ................

  Занимање .................

  Месечни доходак .....................

  Уважавајући ове детаље, послат ћемо вам наш споразум са планом отплате, а ако прихватите Услове и одредбе, можете добити кредит након одобрења, у зависности од озбиљности, хитности и поверења које имамо за вас.
  Чекам ваш брзи одговор.

  С поштовањем

  Мицхеал Бенсон,.

  ОдговориИзбриши