понедељак, 16. јул 2018.

Како тајне службе наручују ликвидације у Србији!

Како тајне службе наручују ликвидације у Србији!
Републиканска странка је организовала конференцију за новинаре на којој су “открили покушаје злоупотребе униформисаних лица организоване криминалне групе високопозициониране у власти која је користећи моћ и утицај на безбедносне службе хтела да их искористи како би заштитила свој опстанак на власти и своје ‘прљаве’ послове.“

Наредба је била: “Србине, пуцај са косовске стране на Србина.”

У позиву је наведено да је криминална група коју је предводио бивши директор БИА-е, Саша Вукадиновић, његов зет Зоран Јовановић, тужилац Миљко Радисављевић, бивши начелник ПУ Крушевац Миљан Петровић, садашњи директор БИА-е Братислав Гашић, затим тужилац Јовановић и Зоран Трнавац (кум Братислава Гашића), спремала ликвидацију полицијског службеника и представника полицијског синдиката Саше Луковца.

“Дејан Плавшић, подофицир 63. падобранске бригаде добио је налог да убије српског полицајца Сашу Луковца, и то са косовске стране како би се за то дело оптужили Албанци. Распитујући се код својих колега у безбедносним службама ко је жртва, сазнаје да је реч о часном полицајцу и одлучује да не послуша наредбу. Од тада за обојицу настаје ‘пакао’“, стоји у позиву Републиканске странке на конференцију за новинаре.

На конференцији за новинаре говорили су:
- Никола Сандуловић, председник Републиканске странке
- Дејан Плавшић, подофицир 63.падобранске бригаде –потенцијални убица
- Саша Луковац, полицајац-потенцијална жртва
- Бранка Лазић новинар и модератор
Продукција: ТВ Српски Колектив (јул 2018.)

from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар