понедељак, 16. јул 2018.

Бранко Павловић:Зашто Вучић није ухапшен? (Политикон)

Бранко Павловић:Зашто Вучић није ухапшен? (Политикон)
Гост емисије “Политикон” аутора и водитеља Данила Тврдишића, био је познати адвокат Бранко Павловић.

Павловић у овом отрежњујућем интервјуу између осталог каже:

”Та идеја да се тргује са суверенитетом, то не само да не постоји нигде, осим у Србији, него никад нигде није ни постојало. Било је случајева да дође јачи да ти отме, то је било. Али да неко добровољно тргује својим суверенитетом, то никад није било”.

Павловић даље упозорава на небивалу опасност која нам прети наставком цењкања око КиМ:”Када се крене у попуштање око територије ви шаљете поруку било коме да ми нисмо неко ко ће озбиљно да брани ту територију. Власт као да каже: позивамо све оне који се данас двоуме да ли да крену путем сепаратизма, да крену путем сепаратизма. То су поруке Александра Вучића и свих на тој линији”.

....”Поред тога, овом трговином са сопственом територијом ти си се одрекао помоћи Русије и Кине на међународном плану, искочио си изван принципа међународног права и позвао све стране обавештајне службе да максимално роваре против тебе. Замислите са којим уверењем ће нам они одузети Прешево, Медвеђу и Бујановац, Војводину и Рашку област. Измислиће неке Влашке групе у источној Србији да и они нешто желе, Бошњаци ће тражити своје...И ви улазите у укупну спиралу хаоса и то је екстремно опасна ствар за Србе и Србију у целини”

Павловић указује да постоји решење, а то је што хитније процесуирање и хапшење Александра Вучића. “Да смо ми земља која није под страном контролом и под невероватним утицајем Вучића и његове групе људи на државни систем, све њих би државни тужилац морао да ухапси давно, најкасније у трентуку кад су спроводили предају судства и тужлаштва тзв. Приштини. То је озбиљно кривично дело против суверенитета и морало је бити процесуирано”.

Павловић је у емисији говорио и о колонијалној српској привреди, о ММФ-у и Светској банци, открио је како је успео да, као директор Агенције за приватизацију, за три месеца постане непријатељ број један домаћим тајкунима и странцима да су морали по хитном поступку да га склањају са места директора поменуте агенције...

Ставови изнесени у емисији не морају бити обавезно и ставови ХелмКаст-а
from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар