среда, 27. септембар 2017.

ДРАГАН МИЛАШИНОВИЋ: Ево које технике користе да би мењали свест Србима (ВИДЕО)

ДРАГАН МИЛАШИНОВИЋ: Ево које технике користе да би мењали свест Србима (ВИДЕО)
Гост „Духовне трпезе“ продукције HelmCast био је сарадник „Фонда стратешке културе“ и уредник ЦЕОПОМ – а (Цeнтра за Откривање Политичких Манипулација) Драган Милашиновић.

У разговору са уредником и водитељем емисије, Жаном Живаљевић, Милашиновић је открио методе промене свести коришћене над српским народом како би се код њега променила перцепција о евроинтеграцијама, учлањењу Србије у НАТО, Русији и, коначно, и најтеже, о статусу окупиране јужне српске покрајине, Косова и Метохије.
Милашиновић је опширно и до детаља описао бројне методе и начин на који се Овертоновим прозором контролише сваки од шест корака који воде до коначног циља – већинског мишљења у складу са остварењем животног циља, спровођеним у Србији од 2000-е године до данас, кад предстоји завршни чин.

„Све српске власти савршено су знале шта чине и биле само марионете у рукама оних чије су рђаве намере спроводили на штету свога народа и државе, како Коштуница, тако и Тадић, а корак од седам миља учинили су напредњаци“ – изјавио је на ТВ HelmCast аналитичар угледног „Фонда стратешке културе“ Драган Милашиновић.

Милашиновић тврди да се око српских власти концентрисала група најозлоглашенијих саветника и да је Србија у овој фази у петом кораку „Овертоновог прозора“.

„Толико се одмакло у издаји, урушавању традиције, наметању страних и туђих вредности, да се овај народ тешко може упоредити са својим прецима. Завладао је мук, страх и ћутање, нема бунта. Власт је за остварење туђих циљева награђена одрешеним рукама, да овде, унутра ради шта хоће, богати се, пљачка и осиромашује свој народ, трајно га водећи у пропаст и безнађе“ – тврди Милашиновић.

Колико је позиција Србије тешка, говори то што нема здравих снага да је мобилишу да не падне у понор издаје светог Косова и Метохије, нити јој се то дозвољава.

„Очи многих у Србији упрте су у мајчицу Русију. Путин је видео на стадиону какакв му је дочек приредио народ приликом посете Србији, али разговара са вероломним властима“ – саговорник у емисији ТВ HelmCast ипак верује да ће народ избећи замку пада у потпуну пропаст, заснивајући је на анализама међународних односа.




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар