субота, 23. септембар 2017.

Мила Алечковић у „Политикону”: Доћи ће до грађанског рата у Европи и у САД

Мила Алечковић у „Политикону”: Доћи ће до грађанског рата у Европи и у САД
„ЕВРОПА ИДЕ КА ПЕРМАНЕНТНОМ ВАНРЕДНОМ СТАЊУ И ТО ЈЕ ЦИЉ БАНКАРСКИХ ЛОБИЈА”
„Где год је владао лажни долар доћи ће до рата. То је рат против лопова који долази. То чека и нас, јер Србија је сада најефтинији бордел у Европи”
ЗАНИМЉИВА прича у новом веома динамичном и инспиративном “Политикону”, у којем је гост била др Мила Алечковић, водила се око надолазећег краха долара и недвосмислених показатеља да се свет налази пред пуцањем светског банкарског и финансијског система.

Тешке речи у УН око Северне Кореје и дешавања у Сирији су само покривало и показатељ велике нервозе САД због надолазећег урушавања долара.

Мила Алечковић на једном месту каже:„Доћи ће до грађанског рата у Европи и у САД. Он је, у ствари, већ почео овим бомбама у Паризу, Ници, Марсеју, Барселони... Европљани су у ужасу јер знају да се те бомбе неће зауставити”.

Алечковић наставља и каже „Европа иде ка перманентном ванредном стању и то је циљ банкарских лобија. Да би се европски народи ослободили тираније неопходно је да свако убије свог тиранина. Где год је владао лажни долар доћи ће до рата. То је рат против лопова који долази. То чека и нас, јер Србија је сада најефтинији бордел у Европи”.


„Ви сад имате једног Фабијуса, то је онај што је рекао да су Срби ђубрад, е па његов син у казину за једно вече потроши 50.000 евра, један бахати дебил, и банка то покрије, Ротшилдови то покрију. Е, такви људи се спремају од малена да обављају најодговорније државне послове. Тако су нпр. Саркозија обучавали од његове седамнаесте године. Ви не можете да верујете какви су то поремећени ликови. Ту има педофила, некрофила, зоофила. Постоје подаци, постоје документи, није то теорија завере, то је реалност”.

Аутор и водитељ „Политикона” је Данило Тврдишић.




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар