субота, 7. јул 2018.

Двери: План власти за предају Косова и Метохије у три тачке

Двери: План власти за предају Косова и Метохије у три тачке
Већ два дана траје оркестрирана кампања која има за циљ да одговорност за све оно што Вучић ради пребаци на опозицију и да се наведени план од три тачке спроведе у дело, напомињу из Двери



Српски покрет Двери огласио се поводом својих сазнања о плану власти у Србији да оптужи опозицију за исход преговора о Космету.

Они наводе да власт планира да Космет преда у три тачке:

Пристати на све што траже Албанци и Запад, али фолирати народ да се ради о мучним преговорима;
Изазвати хаос на северу Косова, али за тај хаос унапред окривити опозицију;
Представити се народу као миротворац који мора дати Косову столицу у УН зарад мира.
„Већ два дана траје оркестрирана кампања која има за циљ да одговорност за све оно што Вучић ради пребаци на опозицију и да се горе наведени план од три тачке спроведе у дело“, напомињу из Двери и истичу:

„Прва тачка: Вучић је већ одавно обећао Западу све, али му је потребно да полако припреми народ причом о мучним преговорима, о 5:0 у Бриселу који су у ствари значили потпуну предају српских институција, о борби за оснивање ЗСО која је свакако предвиђена Уставом лажне државе Косово и најновијом причом о томе како на Косову немамо ништа па ће бити добро ако добијемо и метар земље. Истина је да нема никаквих преговора, већ само испуњавања оног што је Вучић обећао Западу, а последњи корак тога је правно обавезујући споразум.

Друга тачка је покренута након што су истраживања показала да је народ за замрзнути конфликт и против предаје Космета, али да не жели хаос и насиље. Власт се онда досетила да грађане стави у позицију или дајемо Косово или ћемо имати насиље, па је Вучић почео да говори о Олуји и Бљеску на северу Косова ако се договор не постигне, а његови медији о насиљу опозиције.

Гласило СНС, лист Ало каже „Ако не буде договора око Косова, Албанци добијају све, а опозиција насилно преузима власт“ у другом тексту каже да постоји план за рушење Вучића у 5 тачака, и да је прва тачка прича о томе да власт крши Устав, а онда се укључује и Неша из Београда тј. министар унутрашњих послова да каже да ће се о свему питати народ.

Замислите, та страшна опозиција ће причати да неко ко каже да Косово није српско и ко расписује референдум о одрицању од сопствене територије крши Устав. Срам их било! И ти Албанци, за које председник каже да већ имају све, ће, ако не буде договора добити исто то све (?!), а ако буде договора добиће ‘само’ столицу у УН и независност. И та опозиција, иста она за коју Ало и Информер тврде да је слаба и разједињена ће покренути светске силе, направити хаос на Косову и насилно срушити Вучића. Не, ово није Нушићев роман већ сценарио који нам представљају гласила СНС-а.

Трећа тачка: А кад се овај сценарио сто пута понови народу, онда ће сам Вучић направити хаос на северу Косова, како би могао рећи да потписује правно-обавезујући споразум и даје Косову столицу у УН како би сачувао мир.

Сценарио власти је на столу и до краја огољен у режимским медијима. На нама је да им не дозволимо да нас све преваре и тај сценарио остваре“.

(ИН4С, 7. 7. 2018)

Двери: План власти за предају Косова и Метохије у три тачке
Већ два дана траје оркестрирана кампања која има за циљ да одговорност за све оно што Вучић ради пребаци на опозицију и да се наведени план од три тачке спроведе у дело, напомињу из Двери…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар