понедељак, 18. септембар 2017.

Говор Весне Веизовић са литије против параде содомита: Ћутање ће нас скупо коштати! (Видео)

Говор Весне Веизовић са литије против параде содомита: Ћутање ће нас скупо коштати! (Видео)
„Свака армија има свој специјалне снаге. Међу сатаниним трупама хомосексуалци су специјална бригада.
Оружје су им лажи, прикривање и неоправдани захтеви.“
Овим речима почиње књига „Педерска бригада“, нашег чувеног психолога, покојног др Ратибора Ђурђевића. Почињем његовим речима јер је др Ђурђевић провео свој век проучавајући ову групацију и јасно објаснио кроз бројна своја дела везу између ове сатанске бригаде и њихове мржње према хришћанству, односно према православљу које је до скора била чврста брана.
Данас је та брана попустила.
И није попустила само пред налетом ових специјалних бригада, већ ћути и пред свим осталим накардностима које су узеле маха. Ћути свештенство, народ, елита спава. Чувају радна места, чувају удобност коју су стекли управо ћутањем. Најважније им је да сачувају то материјално богатство што су стекли, а о души више нико и не брине.
Јер њима нису познате речи светог Владике Николаја који каже:
„Шта ће ми широка имања на овој земљи кад ће један гроб бити довољан моме телу? Шта ће ми сва богатства овога света кад се душа моја не може наситити њима. Ако скупим на гомилу све драгоцености и сва богатства овог света опет морам умрети.“
Не брину они о оном што долази после њих нашој деци а њима самима након смрти,
Црквени великоостојници деле ордење министрима који су потопили манастире,одрекли се Косова и Метохије, који су се узели под руку са Рамушом Харадинајем и Хашимом Тачијем, љубе се са геј премијерком.
Стварно и није у реду а није ни политички коректно, да се јуче састају са премијерком, ћаскају са њом, а да данас протествују против њене пастве.
Не могу само да се одлучим да ли је више поражавајуће то што ћути наша црква или што ћути читав народ. Пре само седам година је читава Србија била спремна да устане против ових содомита, против било каквих западних вредности, и устајала је, али су они за ким је устајао србски народ седали кад је требало кренути – а данас шта имамо ?
Хрватску лезбејку на челу владе и шиптарског лобисту на челу државе! Вулина, који је ходајућа срамота, Гашића керамичара, Зорану Трилатералу, све саме бабићлуке. Најгори олош и оно најгоре што може да се искупи у једном народу, кукољ који се или баца или гура на дно да буде мање видив, код нас је испливао на површину и влада читавим народом.
Схватам да је народ разочаран и да му је преко главе лажне опозиције, вајних патриЈота, којекаквих покрета којих данас нигде нема а којих није било ни пре неки дан када је ова окупациона влада и њихова листа бивших Срба склопила пакт са самим ђаволом, са особом која није била налогодавац злочина над Србима, већ лични извршилац. Он, Рамуш Харадинај, кога наши политиканти и њихови режимски медији називају премијером Косова, а са којим сарађују ради „нашег добра“, лично убијао Србе, клао их, сецкао као да су животиње, силовао децу. Какво добро може да испадне од такве сарадње? Поготово добро за Србе на Косову и Метохији.
Ја се из дана у дан питам да ли је заиста могуће да је све ово што се дешава јава, а не неки кошмар? Да ова власт почини такву издају и да се ниједан Србин не нађе на улици да изрази било какав протест, да нема ниједног потомка убијених Срба, да нема ниједног Србина протераног са свог огњишта, никога ко би се замислио и рекао „скупо ће нас коштати ово ћутање“. И хоће! Када је прећутано Косово, прећутаће се цела Србија. И шта ћемо онда кад будемо туђинци и робови у сопственој земљи без које смо у миру остали?
Исто тако данас имамо ову параду срама која је већ постала најнормалнији догађај ком нико више не пружа отпор, и геј премијерку, па кад је све то тако лако прошло код народа, шта спречава њих спречава да нам инсталирају и првог педофила за премијера који ће сутра организовати параду педофила који ће опет тражити своја права?
И немојте да вас зачуди када се то деси, јер све иде у том правцу. Деца у школама већ имају сексуално образовање. Нема тог предмета, али је градиво тако прилагођено да неморални васпитачи, који су јелте напредни, врше лоботомију над децом, морално их развраћују приморавајући их да прихвате све сексуалне девијације као нешто нормално. Учећи их лажној слободи, правима, припремајући их за свет где је Бог мртав, где нема савести ни свести, ни породице, ни патриотизма.
А ни са старијима није ништа боље. Праг толеранције моралних вредности давно је пређен захваљујући ријалити програмима, медијима, који диктирају понашање свих генерација, који су у стању да од побожне бабе направе развратну жену. Јер ето у томе, таквом болесном понашању какво нам сервирају је успех.
Довољно је имати у виду да је премијерка Србије на том месту не ради своје стручности, већ ради сексуалног опредељења. Само из разлога да би ова окупаторска власт показала Западу колико су напредни. И сутра ће та премијерка бити на челу параде, на догађају који је главна тема свих мас медија,. То је нешто што ће гледати сва наша деца, сва омладина, и какав онда они могу поглед на свет да имају када на челу те развратне масе виде премијерку Србије, министре, градоначелника Београда и остале људе који нажалост имају утицаја у овој земљи, сем да закључе да је такав, болестан пут, болестан и по тело а највише по душу, пут који отвара сва врата!
Ми смо овде да сведочимо како није све болесно и труло. Ми смо овде глас тихе, и тренутно ћутљиве већине у Србији. Да се чује, и да се зна да пропало све није, и онда када све притиска и наваљује на плећа Србије.
Здрави остајте и болест разобличавајте.




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар