субота, 16. септембар 2017.

Др ГЕНСЕР ОТКРИО ВЕЛИКУ ТАЈНУ: Тајна НАТО армија инсценира терор и ратове! (ВИДЕО)

Др ГЕНСЕР ОТКРИО ВЕЛИКУ ТАЈНУ: Тајна НАТО армија инсценира терор и ратове! (ВИДЕО)
Филозоф Даниеле Гансер, швајцарски историчар, професор савремене историје и међународне политике. Његово истраживање се фокусира на истраживања мира, геостратегије, тајног рата, борбе око ресурса и економске политике. Предаје на Универзитету у Базелу у оквиру постдипломских истраживања и анализе конфликта у глобалној борби око нафте. Даниеле Гансер је оснивач и директор швајцарског Института за истраживање мира и енергетике (сипер) у Базелу. Сипер испитује да ли би било могуће да се пребацимо на напајање 100% обновљивом енергијом и да тако мирним путем решимо сукобе.(siper.ch).
Даниеле Гансер од 2001 до 2003 виши истраживач у (Researcher Think Tank Avenir Suisse Zürich.) који је финансиран од стране 14 међународно активних швајцарских компанија, укључујући и Швајцарски АББ, Новартис, Рош, УБС, Кредит Свис и Нестле. Од 2003 до 2006 Данијеле Гансер је виши истраживач у Центру за сигурносне студије (ЦСС), Швајцарском федералном институту за технологију (ЕТХ) у Цириху. У сарадњи са Министaрством спољних послова Швајцарске – Савезног министарства спољних послова (ДФА) – он је испитао утицај глобализације на рат и мир. Даниеле Гансер био је члан експертске групе за промоцију мира и промовисању људских права у ЕДА. Даниеле Гансер је предавач савремене историје на Универзитету у Цириху и Универзитету у Луцерну.
Даниеле Гансер је објавио неколико књига, академских радова и новинских чланака на тему енергетске политике,студија мира и савремене историје. Његова књига о тајној НАТО-армији су преведене на 10 језика.
Погледајте његово предавање на ту тему:
from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар