среда, 27. јун 2018.

Никола Алексић зове на Видовдански протест: Вучић је потписао издају Косова

Никола Алексић зове на Видовдански протест: Вучић је потписао издају Косова
Никола Алексић, председник Еколошког покрета Нови Сад, већ трећи дан протествује глађу и жеђу испред зграде Скупштине Србије захтевајући од полиције и војске да ухапсе државни врх због издаје.

- Да политичари имају било које осећање не би били у Скупштини Србије том леглу зла, рекао је за Србин.инфо, Никола Алексић и додао:

- За Видовдан, у 18:00, испред скупштинског здања биће централни патриотски протест за одбрану Србије и српске породице. Доћи ће и ратни војни ветерани, војска и полиција. Доћи ће јер морамо да завршимо ову издају земље.

Упитан да ли му нешто треба, због његовог штрајка глађу и жеђу, Алексић је одговорио да му ништа не треба.

- Сваки час долазе људи да ме подрже. Али ниједан медији, осим алтернативних, као што је Српски колектив, Таблоид и ви, није дошао да ме интервјуише. Ниједан режимски медији иако су у близини и Информер, Ало, Српски телеграф, РТС ...

- Ми уместо медија имамо билтене страних агентура. Зато они не извештавају да је у недељу, 24. јуна, Вучић потписао издају земље, односно предају Косова албанским окупаторима, те да само чека моменат како да нам подвали, да пребаци одговорност за тај срамни чин на нас, српски народ, користећи референдума, закључио је Алексић који до даљњег наставља штрајк глађу и жеђу испред Скупштине Србије.

А што је још овом приликом рекао Алексић за Србин.инфо, погледајте у видео клипу горе.Српске брзее интернет новине




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар