четвртак, 28. јун 2018.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗДАЈИ!

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИЗДАЈИ!
После последње рунде разговора у Бриселу у којој је са Хашимом Тачијем учествовао председник Србије без сагласности Владе и парламента, Вучић је прихватио све што се од њега тражило и фактички признао незавиност Косова.
1. Председник Србије прихватио да се заједница српских општина укључи у неважећи систем самопроглашене државе Косово;
2. Прихватио је и да сва имовина која се налази на територији Косова припада Косову и да убудуће Косово може да располаже самостално рудним, природним и енергетеским ресурсима.
3. Дао је сагласност да се у следећем петогодишњем плану изврши припрема за формирање косовских оружаних снага за које се мора наћи друго име. Оружане снаге ће моћи да имају све родове војске укључујући авијацију, а у прво време ваздушним простором Kосова управљаће Сједињене америчке државе;
4. Српска страна је прихватила и да телефонски саобраћај буде јединствен са позивним бројем 383, а мобилни оператери из Србије моћи ће да раде само уз сагласност косовске телефоније;
5. Гранични прелази ће бити под контролом косовских полицијских и царинских власти, а југ Србије остаје у надлежности Републике Србије и од међународне заједнице неће бити толерисана било каква промена граница између Косова и Србије;
6. Србија се обавезала да у сарадњи са САД изгради путну мрежу која ће повезивати Приштину са Нишем и Приштину са аутопутем Ниш –Скопље.
Председник Вучић сагласио се са свим овим тачкама које су инициране од Немачке. Да су даљи токови разговора завршени може се протумачити из одлуке Фредерике Могерини да ће реализацију договореног водити њена заменица, што указује да је практично све завршено и да је Србија фактички признала независно Косово, што се у сталним јавним иступима Вучића може и препознати…!
Једино што можемо да урадимо то је да 28. јуна изађемо сви у Београд испред Народне Скупштине и свима дамо до знања да је Космет део Србије и да никакво признавање не долази у обзир!!!
Дозволимо ли да Космет оде у руке Албанаца, ми Срби смо дефинитивно осуђени на проклетство и нестајање!!!
ШИРИ ДАЉЕ ДА СВИ ВИДЕ!


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар