недеља, 24. јун 2018.

ИЗРАЕЛЦИ ОТКРИЛИ ПРАВЕ РАЗЛОГЕ РАСПАДА СФРЈ: Разбијање Југославије и њена подела планирани су одавно...

ИЗРАЕЛЦИ ОТКРИЛИ ПРАВЕ РАЗЛОГЕ РАСПАДА СФРЈ: Разбијање Југославије и њена подела планирани су одавно,
Једна од најпопуларнијих руских телевизијских емисија посвећених политичким и другим најважнијим темама – „Вече са Владимиром Соловјевом“ – бавила се изрицањем првостепене пресуде Ратку Младићу.

Један од њених учесника био је светски познати израелски геополитичар Јаков Кедми. Човек који је једно време руководио и израелском обавештајном службом „Натив“.

Ево, уз небитна сажимања, онога што је у тој емисији рекао Кедми:

„И смањена Југославија је разбијена да никада више не би било посебних односа између Србије и Црне Горе са Русијом.

Још у време Черчила било је одлучено да Балкан мора бити изван руског утицаја. То је био основни циљ.

Разбијање Југославије и њена подела планирани су одавно.

Мојој служби су били поверени односи са Словенцима.

Био сам у Словенији. Био сам са Словенцима који су били у врху државне безбедности Југославије. И, они су ми причали шта се догађа на Косову.

Словенија је тада већ била независна, али су ми испричали како су се косовски терористи-муслимани још 70-их година бавили терором и ко их је у томе подржавао.

Балкан је веома компликован простор. Тамо је био грађански рат, а Срби су одлично знали шта су са њима у Другом светском рату урадили Хрвати који су у том рату из чиста мира побили милион Срба и Јевреја.

Милион!

Хрвати су убијали Србе зато што су Срби, заједно са Јеврејима и Циганима.

Оставите се указивања на усташе. То су радили Хрвати.

Тољагама су Србима – и женама и деци – разбијали главе и бацали их у воду. То је био њихов омиљени начин егзекуције, а нико о томе не говори.

Хрвати су ратовали на страни Хитлера, а 90 одсто Хитлеровог муслиманског батаљона били су Босанци. Муслимани из Босне, а заједно су са нацистима ратовали.



У последњем рату су на страни Босне ратовали људи из Авганистана за новац Бин Ладена и од њега добијеним оружјем. Ратовали су на страни Босне и Чечени.

Сав олош међународног исламског терора био се окупио у Босни. Ратовао је против Срба.

Нико не говори о Србима спаљеним у црквама. И у Босни и на Косову.

Тамо је био суров грађански рат у којем није било праведника ни на једној страни, а оптужени су само Србе.

Говори ли неко да је Хашки трибунал признао да нема доказе да је Милошевић наређивао да се убијају Хрвати, Босанци и остали?! Он је умро у затвору и неосуђен!

Трибунал је признао да нема доказа да је Милошевић одговоран за геноцид и убиства. А признао је после његове смрти, пре годину дана и у другом процесу.

Срамота ме што Медлин Олбрајт припада мом народу, мада је она то сазнала кад је већ остарила.

Она је забранила да се покреће питање геноцида у Руанди када је у тој земљи био почињен масакр уз подршку француских и белгијских трупа. Тамо је било уништено 700.000 људи, али је то противречило њеној спољној политици.

Међу Белгијанцима је био само један официр који је то покушавао да спречи, али је био истеран из своје армије. Један једини праведник!

Све што је урађено са Југославијом од самог почетка је било уперено против Русије. Са намером да се ограниче могућности Русије у будућности.

То у Москви нису схватили и издали су Југославију. Подло.

Када је у Савету безбедности УН доношена одлука о оснивању кривичног трибунала једна земља је рекла: баш нас брига – нашим војницима нико не може да суди. Јунајтед Стејтс оф Америка.

Русија признаје тај хашки суд, а Американци од почетка говоре да им се пљуцка на њега и да ни један њихов војник ни грађанин никада неће одговарати пред тим судом.

И Дејтонски споразум је био проба. А Русија је подржала резолуцију о Либији. Поново није схватила .

Због чега Срби иду у ЕУ и приближавају се NATO?

Русија их је једном издала. На кога да се ослоне?

Да данас постоји она Русија из деведесетих – ни Русије не би било, ни о Сирији данас не бисмо говорили!

А да је деведесетих постојала данашња Русија – ништа се не би догодило, тамо ни једна длака не би пала! Ни код Срба, ни код Хрвата. Ни код кога.

(Факти)

ИЗРАЕЛЦИ ОТКРИЛИ ПРАВЕ РАЗЛОГЕ РАСПАДА СФРЈ: Разбијање Југославије и њена подела планирани су одавно, - Видовдан Магазин


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар