среда, 20. септембар 2017.

Обрадовић: СНС унела насиље у политички живот Србије

Обрадовић: СНС унела насиље у политички живот Србије
Шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да је Српска напредна странка (СНС) унела насиље у политички живот Србије и одбацио критке поводом понашања Двери испред телевизије Пинк током протеста истичући да није било насиља.

Он је новинарима у Скупштини Србије поводом напада на новинарке Пинка рекао да је у питању „измишљено насиље“ које је „фабриковано“ на телевизији Пинк, коју је означио партијском телевизијом СНС и да посланици Двери нису били испред Пинка када се десио инцидент.

Обрадовић је казао да је на протесту повредјен један симпатизер Двери, али да медији о томе нису извештавали и казао да је на власника Пинка Жељка Митровица насрта „човек који је жртва транзиције“, који је пре три године остао без посла и живи и са мајком од породичне пензије.

„Он се све време залеће на Жељка Митровића, и мислим да сам ја лично и сви ми посланици Двери погрешили што се ми нисмо ставили на чело, а не да страда данас и лежи у притвору тај човек. Ми смо требали да се обрачунамо са Митровићем и ми ћемо то урадити“, рекао је Обрадовић.

Он је на конференцији показао фотографије напада на новинаре током председничког полагања заклетве Александра Вучића наводећи да су то прави насилници, а да је „лице насиља“ функционер СНС и градоначелник Суботице Богдан Лабан који је претио универзитетском професору да ће му ишчупати гркљан.

„Прво насиље над новинарима у Србији десило се на полагању председничке заклетве Александра Вучича. Да ли је неко одговарао за ове сцене насиља над новинарима да ли је Александар Вучић обишао повредјене новинаре, да ли су сви чиниоци јавнога живота владајуће странке и сви министри у влади осудили ове сцене насиља над новинарима у Србији“, упитао је Обрадовић.

Он је истакао да је СНС унела политичко насиље у политички живот Србије и да су они који пребијају новинаре у Србији чланови обезбедјења СНС, а да су они који пребијају опозиционаре на локалним изборима у Србији „криминалне екипе СНС које ординирају Србијом“.

„Вербално политичко физичко и свако друго насиље у Србији заправо је свој извор нашло у владајућој СНС“, рекао је Обрадовић.

Обрадовић: СНС унела насиље у политички живот Србије | Патриот


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар