недеља, 10. јун 2018.

Филмски фестивал спортског филма - Златибор 2018

Филмски фестивал спортског филма - Златибор 2018
У оквиру 7. Међународног фестивала спортског филма на Златибору који се одржава од 7. до 10. јуна, представљена је сарадња између општине Чајетина и града Суботице, овогодишњег партнера фестивала.
Није случајно што је Фестивал пре седам година установљен на Златибору с обзиром да Златибор представља најпознатији туристички центар у Србији, а посебно је познат по спортским припремама екипа не само из Србије већ и из целог света – изјавио је Арсен Ђурић, заменик председника општине Чајетина и председник Организационог одбора Фестивала.
Ђурић је додао да се из године у годину повећава број спортских екипа које долазе на Златибор. Општина Чајетина се потрудила да изгради неопходну спортску инфраструктуру, подсећајући да на планини има осам фудбалских стадиона, постоје спортске дворане на Златибору и у Чајетини. Сигуран сам да ћемо са нашим пријатељима из Суботице имати доста тога заједничког у размени искустава, како у туризму и спорту тако и у неким другим областима и надам се да је данашње дружење почетак једне добре сарадње у више сегмената – закључио је Арсен Ђурић.
from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар