четвртак, 29. новембар 2018.

НАСТАВАК ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИЗМА ДРУГИМ СРЕДСТВИМА - УЗ СВЕСРДНУ ПОДРШКУ ЗАПАДА

НАСТАВАК ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИЗМА ДРУГИМ СРЕДСТВИМА - УЗ СВЕСРДНУ ПОДРШКУ ЗАПАДА
Матија Чалић
Данас је Пећи одржана заједничка седница владе Албаније и владе лажне државе , уз помоћ западних сила и НАТО, склепане на српкој територији, на Космету. На овој седници албанске владе, са нелегалном владом квазидржаве, договорено је да се за шест месеци уједине царине, смање царинске тарифе и укину роминг тарифе. Иначе, ово је од 2014. године пета заједничка седница албанске владе са привременом шиптарском администрацијом на Космету. Премијер Албаније, Еди Рама, изнео је почетком ове године идеју о заједничкој спољној и безбедносној политици, али и жељу за једним председником.

Не треба посебно напомињати да је и Албанија настала 1912. године уз заједничко деловање Аустроугарске монархије, Енглеза и Турака и да Албанци као "нација" никада пре тога нису ни постојали - као што је и албански језик прављен у Бечу; не треба посебно напомињати ни да за сто година Шиптари нису успели да ствре никакву културу - осим представница савремене западне поп културе, које полуголе арлаучу са МТВ канала, а није искључено и да учествују у трговини наркотицима међу другим квазипевачима на западу..

Ова седница две владе, две измишљене државе се догађа само недељу дана од непримања у Интерпол, лажне државе настале на окупираном српском Космету и од подизања царина за 100% на робу која долази из централне Србије. Бивши терористи, пресвучени у одела и кравате, труде се да бришу обележја вековне српске државности на Космету, у томе им здушно помажу и власт и опозиција у Србији. Истовремено се ради на брисању границе између Албаније и окупиране јужне српске покрајине, Космета, уз прећутну подршку Европске уније, Велике Британије, Сједињених држава и њиховог војног терористичког крила - НАТО.

Занимљиво је да се испред хотела Дукађини у Пећи (који су саградили Срби, а Шиптари га окупирали и променили му име), у коме се одржава заједничка седница, одржава и протест породица убијених шиптарских терориста у сукобу са македонским службама безбедности, 2015. године. Једна од парола на протесту подсећа да је бивши македонски премијер Никола Груевски побегао из Македоније. Поставља се питање - зашто у Пећи неко говори о томе? Овај протест представља и знак да се исти шиптарски процес наставља у Македонији, поготово са данашњим издајничким руководством, које мимо воље македонског народа мења име државе и даје све више уступака шиптарској мањини. Данашњи македонски премијер пре свега и искључиво служи шиптарској мафији и није немогуће да ће он Шиптарима у македонским подручјима, где су већина, дати аутономију помоћи у даљој разградњи Македоније, на рачун шиптарским болесних планова за исте споразуме са Албанијом, као што то раде терористи, окупатори на Космету, уз помоћ такозване међунаордне заједнице, тачније земаља ЕУ и НАТО.



Зоран Заев и Беким Алију

Истовремено, у Србији се испредају разне теорије о томе шта ће се догађати наредних дана на окупираном Космету, али се заобилазе јасне и недвосмислене чињенице – да су окупацију српске покрајине, Косова и Метохије, шиптарски терористи извели уз помоћ западних сила, да КФОР прећутно гледа деловања наоружаних УЧК терориста, који сада на Космету глуме полицију, да амерички председник, Доналд Трамп, подржава терористичку организацију МЕК, која у Албанији има свој камп за обуку, за евентуалне нападе на Европу и Иран, да се у Бондстилу складишти хероин из Авганистана, који је намењен европском тржишту наркотика, да кроз Србију пролази такозвана Балканска рута (наркотика), да Медлин Олбрајт и Весли Кларк преко компанија на име породица Тачи, Кељменди, Харадинај и других, пљачкају природне ресурсе и за свој профит злоупотребљавају инфраструктуру коју је Србија изградила, да се и даље уништава српска културна баштина пред очима војника КФОР, да је главни судија ЕУЛЕКС смењен јер је у врху ове организације открио муљања, али би ЕУ да га пошаље да Србима заводи ред, да Федрика Могерини није дорасла решавању ни унутрашњим проблема ЕУ, а камоли у остатку Европе, која није у ЕУ, да су и западне земље и НАТО веома љути што у Интерполу није изгласано чланство лажне и самопрокалмоване државе и што и неке државе ЕУ и даље не признају ту лажну нерко-државу, да НАТО и даље не може да опрости српској војсци за сва деловања током рата, 1999. године и да српски органи власти својом пасивношћу и унутрашњим притисцима на становништво централне Србије само доприносе све лошијем стању на целокупној окупираној територији Србије.

Све се чешће говори, а за то постоје докази и са терена, као и сведочења многих официра, да западне земље подржавају тероризам у Сирији, мигранте-терористе, терор који Саудијска Арабија спроводи у Јемену над цивилним становништвом – па се може поставити питање и да ли су за све то НАТО трупе вежбале са шиптарским терористима, на окупираном и отетом Космету?






Британски "аристократа", Лорд Педи Ешдаун, у септембру 1998., допрема оружје терористима из УЧК.

Наставак шиптарског тероризма другим средствима - уз свесрдну подршку Запада
Данас је Пећи одржана заједничка седница владе Албаније и владе лажне државе , уз помоћ западних сила и НАТО, склепане на српкој територији, на Космету.


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар