субота, 24. новембар 2018.

БОРКО СТЕФАНОВИЋ НАПАДНУТ У КРУШЕВЦУ Мушкарци са капуљачама га ударали дрвеним штанглама, раскрвављене...

БОРКО СТЕФАНОВИЋ НАПАДНУТ У КРУШЕВЦУ Мушкарци са капуљачама га ударали дрвеним штанглама, раскрвављене главе пребачен у болницу
Лидер Левице Србије Борко Стефановић нападнут је вечерас у Крушевцу када је кренуо на трибину Савеза за Србију.

Напад се одиграо испред месне заједнице где се одржавала трибина. Стефановић је дошао до објекта мало након почетка трибине, где су га сачекали нападачи. Осим њега, повређена су још тројица чланова Левице Србије.

Како „Блиц“ незванично сазнаје, Стефановића су нападачи ударили дрвеним штанглама, након чега је пао и ударио главом у металну решетку. Стефановић је одмах након напада превезен у болницу. За сада није познато које све повреде има Стефановић, али судећи по фотографијама које су објављене, очигледно је да има расеклину на потиљку.

Како за „Блиц“ прича Иван Мандић, председник Левице у Крушевцу, који се налази у крушевачкој болници на Одељењу хирургије са повређенима, Стефановића и још тројицу чланова Покрета напала су седморица мушкараца.

-Већ када смо ишли на трибину која је требало да се одржи у Сали Месне заједнице „Расадник“ сви смо приметили групу мушкараца који су свима у Крушевцу од раније познати по криминогеном и насилничком понашању. Борко је каснио неколико минута… Ми смо ушли у салу и око око 17.45 часова чули хаос напољу на степеницама. Излетео сам из сале. Борко је већ лежао у локви крви и без свести – каже Мандић.

Он наводи да се сада утврђује степен повреда али, како каже, по свему судећи реч је о тежим повредама. Међу претученима је и један старији малолетник (17 година).

-Очекујемо да полиција реагује – поручује Мандић.

Како Мандић каже за „Блиц“ напачи су навукли капе и капуљаче „али су им ипак видели лица“.

– Све смо их препознали и идентитет нападача пријавили полицији. Месна заједница има и камере на улазу тако да може да се види шта се догодило – каже он.

Извор:
БЛИЦ

БОРКО СТЕФАНОВИЋ НАПАДНУТ У КРУШЕВЦУ Мушкарци са капуљачама га ударали дрвеним штанглама, раскрвављене главе пребачен у болницу
Лидер Левице Србије Борко Стефановић нападнут је вечерас у Крушевцу када је кренуо на трибину Савеза за Србију. Напад се одиграо испред месне заједнице где се одржавала трибина. Стефановић је дошао до објекта мало након почетка трибине, где [...]


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар