понедељак, 25. јул 2016.

Елементи на обали Дунава

Овог пута новосађани ће имати прилику да присуствују промоцији петог броја Елемената на обали Дунава, у четвртак 28. јула у 19 часова

Традиционално, након београдске промоције, нови број Елемената долази у Нови Сад. Промоција петог броја часописа Елементи овај пут одржаће се на обали Дунава, на Брод театру Студентског културног Центра Нови Сад (Београдски кеј), а заказана је за четвртак 28. јула у 19 часова.

О новом броју Елемената ће говорити главни и одговорни уредник часописа, Слободан Бубњевић, аутори и помоћници уредника Никола Здравковић, Јована Николић и Ивана Хорват.  

Нови број Елемената у продаји је од 6. јула. На 108 страна, нови број доноси обиље тема и садржаја, а тема петог броја је ”Крвава историја рода Хомо”. У оквиру темата, Елементи се баве пореклом човека, али и ишчезавањем његових предака. Поред главне теме,  Елементи доносе причу о планети шећера, студију о вероватноћи у свакодневном животу, феномен читања у себи, астрономију Едгара Алана Поа, огледала у нашем мозгу, али и путовања човека кроз пустиње, поларну зону и свемир. Свим читаоцима Елементи поклањају и елементарне 3Д наочаре које ће им помоћи да истраже Борхесову Вавилонску библиотеку.



from ЕЛЕМЕНТАРИЈУМ http://ift.tt/2acJyKb
via IFTTT

Нема коментара:

Постави коментар