понедељак, 19. новембар 2018.

Шпанија: Безакоње косовских сепаратистав у сенци олимпијског бизниса

Шпанија: Безакоње косовских сепаратистав у сенци олимпијског бизниса
Шпански лист Мундо оцењује да су утицајни чланови Међународног олимпијског комитета, Каталонци изнудили да влада у Мадриду, на недавном светском такмичењу каратиста у Шпанији, дозволи сепаратистима истицање обележја да би смањили отпоре независности Каталоније.

#NATO #Šiptari #Albanci #Separatisti #Španija #Pravo #zakon
Најтежим намерним злочинима против цивила, НАТО помогао шиптарске терористе.


"То не утиче на легитимно право Шпаније да не признаје самопроглашену независност косовских Албанаца" подвлачи лист.

Мундо наводи да Шпанија као још пет чланица Европске уније и многе земље света, укључујући Русију, Кину, Индију и водеће латинскоамеричке државе, такође не признају "једнострано проглашену независност Косова од Србије, као флагрантно кршење националног и међународног права важећег на српској територији".

Како то у чланку предочава члан уређивачког одбора Мунда Фелипе Саагун, за територије без светског признања попут Косова, је од велике важности да се укључе у међународне организације и учествују на међународним такмичењима, преносе агенције.

Саагун, иначе професор међународног права на мадридском универзитету, ставља до знања да је за "Међународни олимпијски комитет (МОК) и мултимилионерску галаксију која издржава ову светску крчму, битно да се настави с овим великим бизнисом".


И објашњава да су утицајни Каталонци, чланови управног тела МОК-а, искористили "лошу рачуницу" владе у Мадриду и изнудили да се косовским каратистима дозволи да истакну знамења самопроглашене државе.

Тако су помоћник директора МОК-а Пере Миро, као и Хуан Антонио Самаранч, син бившег председника МОК-а, због тога наишли у том телу на подршку и влада у Мадриду је попустила.

У осврту Мунда се такође објашњава да је шпанска влада имала на уму и то да би "дошла у опасност кандидатура Барселоне и Пиринеја за олимпијске зимске игре 2030., чиме су ови заговорници независности Каталоније, тесно повезани с албанским сепаратистима и МОК-ом, извршили притисак на Палату Монклоа (седиште владе) да попусти".

Саагун у анализи примећује да се "шпанска дипломатија од првих дана самопроглашења косовске независности нашла у мањини, са нејаким картама, играјући на правна начела у игри, која је, као скоро увек кад су у питању тежње за независношћу, одлучена силом, а не правом".




"На Косову је то скоро увек било тако", каже се у чланку.

И подвлачи да је "коалиција западних сила, на челу с Немачком и оружаном силом НАТО, претворила 15 хиљада герилаца и терориста у Ослободилачку војску, чиме је разорен територијални интегритет једне земље".

"А уз помоћ америчког Стејт департмента, Медлин Олбрајт, и бившег финског председника Мартија Ахтисарија измишљен је геноцид да би се оправдао илегални рат, а српска власт је замењена међународном управом", закључује се у чланку Мунда.

Шпанија: Безакоње косовских сепаратистав у сенци олимпијског бизниса - КМ Новине
Шпанија: Безакоње косовских сепаратистав у сенци олимпијског бизниса "коалиција западних сила, на челу с Немачком и оружаном силом НАТО, претворила 15 хиљада герилаца и терориста у Ослободилачку војску, чиме је разорен територијални интегритет једне земље". "А уз помоћ америчког Стејт департмента, Медлин Олбрајт, и бившег финског председника Мартија Ахтисарија измишљен је геноцид да би се оправдао илегални рат, а српска власт је замењена међунар...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар