субота, 10. новембар 2018.

ПАТРИОТЕ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ јер су издајницима пуна уста Косова и Метохије

ПАТРИОТЕ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ јер су издајницима пуна уста Косова и Метохије
Народна иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије”, у јавности позната по организовању низа патриотских протеста, скупова и шетњи у Београду и свом залагању да се не дозволи српским властима да признају независност Косова и да шиптарским окупаторима из Приштине столица у УН, како Србин.инфо сазнаје, најавила је нови патриотски скуп испред Скупштине Србије.
Тим поводом на својој фејсбук страници су младе патриоте, окупљене око ове народне иницијативе, поставиле саопштење које преносимо у целости:

„Поштовани пријатељи, браћо и сестре саборци,

Позивамо вас у недељу, 18 новембра од 16 часова, да дођете испред дома Народне Скупштине, на народни скуп „НЕМА ПОДЕЛЕ, НЕМА ПРЕДАЈЕ“.

Поново су издајницима пуна уста Косова и Метохије.

После неуспеле политике „разграничења“ филују нам нове подвале како би у име свих нас издали српску свету земљу, Косово и Метохију.

Наш је сваки метар отаџбине, од Проклетија до Хоргоша, сваки поток, од Старе Планине до Бистрице, свако дете, које се лечи преко СМС поруке; и свака кућа намењена за мигранате.


Дођите да нас буде што више, како би заједно утицали на политичаре и режим.

Не дозволимо да нас на 20 година од НАТО агресије понизе!

Немамо много времена.

НЕМА ПРЕДАЈЕ !!!”

Извор: Србин.инфо

ПАТРИОТЕ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ јер су издајницима пуна уста Косова и Метохије
Народна иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије”, у јавности позната по организовању низа патриотских протеста, скупова и шетњи у Београду и свом залагању да се не дозволи српским властима да признају независност Косова и да шиптарским окупаторима из [...]


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар