субота, 17. новембар 2018.

Пуковник Жак Огар за КМ Новине: Макронови најбољи пријатељи су ратни зликовци. Отказати му гостопримство...

Пуковник Жак Огар за КМ Новине: Макронови најбољи пријатељи су ратни зликовци. Отказати му гостопримство!
На понижење Србије у Паризу реаговао је и осведочени пријатељ Срба, француски пуковник Жак Огар, који је у изјави за КМ новине иразио оштро негодавање и незадовољство.
У краткој изјави, за коју је издвојио време током свог боравка у Африци, он каже: „Наравно, стидим се због третмана указаног председнику Србије током прославе победе у Паризу. Макрон је најгори председник кога је Француска имала уназад веома дуг период. Такође је најнепопуларнији, према завничним истраживања тек 10% становника Француске му још увек верује“.

Он је још навео да Макрон чини доста огромних грешака и оно што се догодило 11. новембра је „само пример његове неспособности да влада”. Због тога наш саговорник предлаже веома конретне потезе.

„Мислим да би Вучић требао да покаже своје снажно разочарање и да откаже посету Mакрона Београду. Надам се да ће имати храбрости да то уради!”, каже Огар у изјави за КМ новине и објашњава да, Французи погођени оваквим односом према представницима српског народа са којим су у искреном пријатељству, неће стати само на осудама.

„Сада покушавамо да објаснимо француском народу ко су два најбоља Макронова пријатеља, Тачи и Кагаме, два ратна зликовца. Борба почиње!” – каже француски пуковник који је због заштите Срба на КиМ након окупације 1999. године, брзо добио премештај.

Управо због искуства са НАТО пактом и као сведок те криминалне мисије, Огар се такође осврнуо и на нешто ранију изјаву председавајућег НАТО пакта, Јенса Столтенберга, који је рекао да је војна организација извршили агресију на Србију да би „заштитила цивиле”.

„Та изјава генералног секретара НАТО-а Јенса Столтенберга је очигледно несносна као што одражава оба, његов висок интелект и морални малигнитет али и ароганцију и невероватну безобзирност према невиним жртвама бомбардовања Атлантске алијансе 1999. године.
Овај тип је на тај начин ангажован у нечему што се чини чудним извињењем за ратни злочин. Мени се чини да када би постајала истинска правда на овом свету, он би са Србима морао да се сретне на суду” – наводи пуковник Огар.

Наш саговорник је у више наврата говорио о директној умешаности Немачке, Британије и Америке у убијању српских цивила на Косову и Метохији. Своје искуство са тим пуковник је сабрао у књизи „Европа је умрла у Приштини“ која је у години када је објављена у Франсуцкој била најпродаванија књига из области војне тематике.

Извор: КМ Новине


Пуковник Жак Огар за КМ Новине: Макронови најбољи пријатељи су ратни зликовци. Отказати му гостопримство!
На понижење Србије у Паризу реаговао је и осведочени пријатељ Срба, француски пуковник Жак Огар, који је у изјави за КМ новине иразио оштро негодавање и незадовољство. У краткој изјави, за коју ј…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар