уторак, 27. јун 2017.

ЂОШИЋ и ЗЛАТАНОВИЋ: Да се одредимо и искажемо став o шпијунима, ЛГТБ и фашистима

ЂОШИЋ и ЗЛАТАНОВИЋ: Да се одредимо и искажемо став o шпијунима, ЛГТБ и фашистима
Драги чланови братских удружења, медија, поштоваоци ћирилице и патриоте, дошло је време да се одредимо и кажемо свој став, како према шпијунима (страним плаћеницима који су радили за иностране државне агенције), педерима, лезбејкама, трансексуалцима, бисексуалцима тако и према фашистима.

У тренутку када су жене храбрије од мушкараца, а мушкарци и не показују зубе већ као олињали мачори ћуте, ми отворено кажемо свој став:„Против смо избора Ане Брнабић за председника Владе, а против смо и фашиста који су оскрнавили споменик Светом цару Николају.

Молим Вас да се изјасните или лично, или да искажете то као став удружења или медија.

Тако нам Бог помогао, па да Србија опет буде земља богоугодних мушкараца и жена!”

Пуковник авијације у пензији, Милорад Ђошић-пилот и Дејан Петар Златановић, главни одговорни уредник Србин.инфо.

Follow
СРБИН инфо @srbininfo
ДРЖАВА НА ПОТЕЗУ: Удружење „Урбана герила” девастирала споменик цару Николају у Београду http://fb.me/90JdmYKhZ
11:59 AM - 27 Jun 2017
Photo published for ДРЖАВА НА ПОТЕЗУ: Удружење „Урбана герила” девастирала споменик цару Николају у Београду
ДРЖАВА НА ПОТЕЗУ: Удружење „Урбана герила” девастирала споменик цару Николају у Београду
Споменик Светом цару Николају другом Романову у центру Београда оскрнављен је од стране припадника такозване групе
srbin.info
2 2 Retweets likes
Twitter Ads info and privacy
Зауставити избор Ане Брнабић за председника Владе!

Ако би савремени људи, који живе у греху, у крајњој мери, то признавали, онда би их Бог помиловао. Али они оправдавају оно што нема оправдања и певају песму греху. А сматрати грех прогресом и говорити да је моралност одживела свој век – то је осим свега осталог, најстрашнија хула на Духа Светога

Преподобни старац Пајсије Светогорац

Ми, потписници, сматрамо недостојним избор Ане Брнабић за председника Владе Србије – и то због њене јавне промоције лезбејства. Прецизније речено, Ана Брнабић није особа која се бори против греха истополне љубави (као што се и сви ми боримо против својих грехова) већ је истакнути пропагатор „идеологије хомосексуализма“. Својим понашањем она отвара даљи простор за урушавање вредности на којима је саздана наша држава, да све што су до сада наша култура и вера сматрале одступањем и неморалом постане прихватљиво. Њен избор је директан удар на наше национално достојанство, славну српску историју и етички кодекс који нас је вековима држао и одржао. Стога је наш апел упућен и црквеним велиокодостојницима да буду достојни својих предака, јер је Српска Православна Црква, као носилац српске државности, била, и остала, она која опомиње, усмерава и крепи народни дух када је најтеже.

Нас потписнике не занима да ли је хомосексуализам међународно признат као болест или није, оно у шта смо као хришћани уверени јесте да је истополна љубав грех (Прот. Ж. Гавриловић: Не каза ли свети апостол Павле да хомосексуалци, односно мужеложници, како их Свето Писмо назива, „неће наследити Царства Божијег“ 1. Кор. 6,9, јер се хомосексуалци и лезбејке налазе у сатанској бригади блудника, прељубника, оцеубица, матероубица, лажљиваца и кривоклетника 1. Тим. 1, 9-10.) и не желимо да тај – или било који други – грех признамо као правило, као нешто што постаје уобичајено и допустиво.

Сексуалне склоности, док остају тајне, ствар су личног опредељења грешника и његовог разговора са духовником (ако га има), али јавно пропагирање хомосексуалне идеологије јесте ствар свих нас! Оно је граница која не сме да се пређе! Рубикон!

Овим апелом позивамо Ану Брнабић да се сама повуче због своје недостојности; ако не жели, онда тражимо од председника Републике да повуче свој предлог за мандатара; ако он то не учини онда позивамо посланике да, као изабрани представници народа, не подрже избор Ане Брнабић за председника Владе; ако ништа од тога не буде – молимо Бога да праведно суди и њима и нама.

Како радили, тако нам Бог помогао!


Потписници:

Александар Лазић, главни уредник „Стања ствари“
Милана Бабић, уредник „Стања ствари“
Милош Милојевић, уредник „Стања ствари“
Срђан Крунић, сарадник „Стања ствари“
Доцент др Зоран Чворовић
Др Владимир Коларић
Војислав М. Станојчић, сарадник „Стања ствари“
Огњен Војводић, сарадник „Стања ствари“
Мирослав Вујанић, сарадник „Стања ствари“
Владимир Бојовић, Радио „Тамо далеко“
Биљана Диковић, новинар и књижевник, уредник „СРБског ФБРепортера“

Проглас су подржали и:
Снежана Николић, Власотинце
Слађана Недељковић, Кладово

ЂОШИЋ и ЗЛАТАНОВИЋ: Да се одредимо и искажемо став o шпијунима, ЛГТБ и фашистима
У тренутку када су жене храбрије од мушкараца, а мушкарци и не показују зубе већ као олињали мачори ћуте, ми отворено кажемо свој став: „Против смо избора Ане Брнаби...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар