петак, 16. фебруар 2018.

Фашиста, шеф дипломатије Немачке Зигмар Габријел крочио на КиМ и проговорио хитлеровски!

Фашиста, шеф дипломатије Немачке Зигмар Габријел крочио на КиМ и проговорио хитлеровски!
Немачки званичници заборављају да је директно због Немаца у прошлом веку страдало више од 60 милиона људи у свету и данас настављају отворено да пљују и газе ОУН и Србију.... подржавајући на другој страни албанске терористе.
Пише:Зоран Влашковић
Институционално фашистичко насиље Немаца!
Званична Немачка данас већ корача стопама фашизма и нацизма. Баук фашизма кружи Европом полазећи баш са Косова и Метохије. Немачка је међу првима фашистички ставила под ноге Организацију уједињених нација и државу Србију.
Наиме, Косово и Метохија су од јуна 1999. године званично под протекторатом Организације Уједињених Нација, највише правне организације у свету, и као део тероторије државе Србије.
Међутим, понашајући се као хитлерова фашистичка Немачка, ова држава је газећи ОУН у Приштини инсталирала своју назови амбасаду и то директно правним насиљем. У фашизму је, Немачка то добро зна, насиље, било оно правно или физичко, инситуционализовано као оруђе у вођењу спољње и унутрашње политике.
И овог је , 15. фебруара 2018.г. шеф дипломатије Немачке Зигмар Габријел проговорио у Приштини језиком хитлеровог фашисте, директно се уплићући у унутрашње ствари Србије и газећи ОУН на најбруталнији, фашистички начин.
Зигмар Габријел у Приштини је на конференцији за штампу поручио да би "Србија требало да прихвати независност Косова како би ушла у ЕУ". То је била очигледна Габријелова фашистичка уцена једне суверене државе Србије.
Подсећамо фашисту Зигмара Габријела да том фашистичком хитлеровском изјавом гази, пљује важеће међународне споразуме и своје међународне обавезе као што је повеља УН, Хелсиншка декларација из 1975., Кумановски споразум из 1999. и Резолуцију СБ УН 1244.
Хелсинсшким договором је призната неповредивост граница након Другог светског рата у Европи, а 35 држава потписница, међу њима и Немачка, се обавезало да ће поштовати људска права и темељне слободе те да ће сарађивати на економским, научним, хуманитарном и другим подручјима. Споразум су 1. аугуста 1975. у финском Хелсинкију потписали највиши представници свих европских држава.


Ништа се не мења у Немачкој
"Ако Србија жели да напредује ка ЕУ, примарни услов је изградња владавине закона, али природно такође и прихватање независности Косова" - рекао је Габријел на заједничкој прес-конференцији са такозваним косовским премијером Рамушем Харадинајем у Приштини.
Очигледно је да немачки шеф дипломатије није заборавио хитлеров фашизам и страдање света од фашиста у прошлом веку када је у свету убијено више од 60 милиона људи од директног кривца, фашистичке Немачке.
Немачки фашиста Габријел, очигледно да је то по изјавама, требало је да из Приштине у Немачку поведе Тачија, Весељија, Харадинаја да им предају на иниверзитетима у Берлину, Хамбургу, Бону.... баш из разлога што их поштује као такве, без икакве школе.
Очигледно је да Немачка од 1999. године није учинила ниједан корак да се у Приштини на власти доведу писмени, школовани Албанци! Наеавно да им одговарју они без школе за ширење фашизма и тероризма.
Само до сада у Сирији и Ираку је, званично признаје Приштина, погинуло 77 албанских терориста са Косова, више од 160 је још тамо а 140 их се вратло на Косово који раме уз раме шетају данас Приштином са немачким и другим амбасадорима западних земаља.
Шеф немачке дипломатије о томе није проговорио ни реч у Приштини, зато што подржава тероризам а подржава и фашизам кад су у питањи фашистичке уцене и изјаве против Србије.

Доста је немачког фашизма. Доле немачки фашисти. Доле Зигмар Габријел.

Фашиста, шеф дипломатије Немачке Зигмар Габријел крочио на КиМ и проговорио хитлеровски! - КМ Новине
Електронско гласило Срба са севера Косова и Метохије


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар