уторак, 27. фебруар 2018.

БЕОКРИЗИЈА

БЕОКРИЗИЈА
Велики и, по грађане крајње разочаравајући преокрет
у финишу предизборне кампање за Београдске изборе.
У 90. минуту утакмице
из разумнима крајње несхватљивих разлога,
себи је аутогол забила групација
која је дотада најбоље водила кампању и имала стабилан раст рејтинга.
Не давимо Београд, популарне Паткице.
Мислећи грађани, схватајући да избор између једне опције није избор, здушно су подржали Паткице, жмурећи на све њихове општепознате мане, од смешног провинцијалног хипстераја, крајњег аутизма и стакленог звона круга двојке, до "сукоба интереса" због ухлебљења у страним фондацијама и везама са највећим НВО гребаторима тог типа и обиљу опскурних ликова из шињела Демократске странке.

Контраагитација против њих од стране, показало се ипак, "њихових", као једини програм Ђиласове и Жуте коалиције, тобоже да не би пропао глас због "Донтовог" цензуса и "прелио се" Вучићу, била је једноставно преодвратна и произвела је контраефекат.

Чинило се да ће грађански активизам произвести бар мање зло - доста гласова опозицији која се чинила аутентичном - ДЈБ и Паткицама, а мање од пројектованих - фингираној и корумпираној жутој. Да ће се избећи "Генијално (по њих) () креирана ситуација "ми или они" по систему "подели па владај". Два харизматична овна на брвну, између којих нема никакве идеолошке разлике. Ни битне концепцијске ..."
http://branali.blogspot.rs/2018/01/win-win.html

Бели као опција једва да је постојао, као да је сам себе маргинализовао из разлога описаних у том тексту - "обесмишљавање раскидом између оперативаца, мозга и "соли" покрета и "виртуелног лика"."



злоупораба деце у плолитичке сврхе


Онда су се активирали "спавачи" и постигли колосалан аутогол.

Наиме, баш један припадник коалиције разних групација око Не давимо Београд - из опскурне Социјалдемократске уније, некада знане по најнеспособнијем вођи ДОС-а Жарку Кораћу (кога су такође шутнули), у лику бившег ЛДПовца и ко зна шта све не још, тужио је пред Управним судом листу Луке Максимовића из тако глупих формалних а суштински бесмислених разлога да је то тешко и препричати.

Гледе начелности "опозиције" треба нагласити да је претходно у ГИК комплетна опозиција гласала против листе Луке Максимовића (како ли се зове сада). Листа је прошла гласовима СНС-а и сателита (па је уследила тужба Управном суду).

Иста она опозиција, која је на председничким изборима у идентичном случају, са истим ликовима, тада сложно изгурала ову листу и аргументима осрамотила радикале и напредњаке. Шта се у међувремену променило, ником није јасно. Начелно посматрано - ништа. Зашто је одједном Бела листа тако засметала тзв. опозицији?

Тек, Управни суд је донео скандалозну одлуку да Максимовић треба или да поново прикупи потписе у року од 48 сати или да прикаже сагласност за коришћење имена особе зване Љубиша Прелетавчевић, Бели, дотада фиктивног лика. Правници једноставно тумаче да суд није проверио елементарне чињенице - да таква особа не постоји.

Остало је историја свеопштег бешчашћа.

Будући им је дојављено да им се оваква гадост спрема, у штабу Максимовића су благовремено припремили сензационалан контраодговор - Максимовићев рођак је још 8. фебруара предао захтев за промену личног имена у Љубиша Прелетавчевић Бели. Нова лична карта је добијена у кратком року, али не за 24 часа како ће у наступајућој харанги бити представљено, већ за пар недеља - исправили су "неправислности" на начин како им је наложено одлуком Управног суда, ма како будаласта била и направили крајње бесмислен правни преседан да фиктивни лик накнадно постаје стваран и све буде по закону.

Тада започиње једна од најодвратнијих хајки у политичкој историји Срба - а води је "демократска опозиција", највише у лику "угледних твитераша", подмладка оцвалих ДОСовских бабетина попут Весне Пешић. Исконструисали су да је нотар који је рутински потписао за ту личну карту некакав рођак озлоглашеног министра здравља и кренули са галамом да је због тога "јасно" да је Прелетавчевић прелетео у СНС. Као да су остали нотари познати по политичкој независности. Други крунски аргумент је "што га подржава Информер и Пинк", мада тих чињеница нема "у стварности".

У прво време се сматрало да су тужбу Управном суду поднели "Ђиласовци", тако су јавили сви таблоиди сем Блица. Нетрпељивост између нормалних мислећих грађана и Ђиласовог и ДС охлоса је велика, тако да таква јајарска гадост ником не би била чудна из те кухиње.

Блиц је међутим јавио да су тужбу поднели из Паткице. И сам сам испрва мислио да намерно спинује и кренуо да проверавам. И запањио се.

Алтернативни покрет који се залаже за учешће грађана у јавним активностима и смислено и упорно се бори против многобројних баријера које је партиократија поставила грађанима да се не би активирали и били бирани обара листу другог сличног покрета тужбом образложеном најгрђим могућим формалним бесмислицама и ниским јајарским мотивима достојним једног Кркобабића !!!

И то баш и једино листу Прелетавчевића.

Нису имали замерки нпр. на листу Марка Бастаћа, који је скупио на преваран начин у рекордном року потписе, на начин да је обмануо грађане да дају потписе за петицију за укидање комуналне полиције. Иначе, на прошлим локалним изборима је већ на преваран начин ушао у скупштину Старог града лажно се представљајући да НЕМА везе с Демократском странком.
описано овде http://branali.blogspot.rs/2017/12/blog-post.html

Нису имали замерки на његову "опозиционост"!? Лика који је као лидер Демократске странке на локалу ушао у коалицију са радикалима усред слободарског Дорћола!

На осталих двадесетак лажних листи нису имали никакав формални приговор - све је правно беспрекорно. Једино је Бели, за кога су јајарски проценили да им штрпка бирачко тело, проблем.

Истина гледе штрпкања бирачког тела беше сасвим супротна. Баш су бивши гласачи Белог масовно прешли у табор Паткице оцениши да ова кампања Прелетавчевића нема ни снагу ни дух ни садржај претходне без старе екипе. Признајем сопствену глупост - и моја маленкост.

Велику улогу у теоријској артиљеријској припреми ове масовне прелетачине имало је опсурно деловање Јове др. Бакића. Особе којој смо такође из добрих намера заборавили да је био главни жути аналитик кампујушћи у време златног доба спиновања Оље от Бећковића. Због донекле разумних ставова које сада шири.

Међутим, изгледа да је панику у паклу жутих дигло неко наручено истраживање по ком и овако килав Бели прелази цензус. И "службе" су активирале "спаваче".

Линч жутог партиократског и НВОлоша је био толико одвратан, мизеран, очито лажав да је изгледа произвео контраефекат. Грађани су одједном почели поново да разматрају и Белог као опцију, док је Паткица своје снове о цензусу вероватно одсањала. И опција масовног бојкота, напуштена због разумног агрумента мноштва егзистенцијалних очајника који гравитирају СНС-у и партиократских и НВО ухљеба, дисципинованој гласачкој војсци Ђиласа и ДС-а, поново је актуелна.

Ни сам не знам шта да радим и шта да вам саветујем.

Бојкот или (такав килави) Бели уз ДЈБ и Двери, за оног ко је "фашиста", како каже Весна Пешић ???

Ко што написах у претходном ураДку: За њих 100% вин вин ситуација, за грађане - она из Тамног вилајета - ако учествују кајаће се ако не учествују кајаће се... Свак разуман, елементарно поштен и/или партиократски или НВОлошки неухлебљен тешко да има чему да се нада на овим изборима."

Тек, драги глупи београђани

ништа нисте урадили ако збаците само Вучића и црвено црне (Дачић, Шешељ, УДБИНа (з)аветна омладина итд..)

треба да радикално скинете с q и све жуте зомбије, давно политички мртве

и сав НВОлош

БЕОКРИЗИЈА


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар