понедељак, 9. април 2018.

Како су покрадени гласови на мартовским изборима у Београд: Ако лаже Вучић, не лажу чињенице

Како су покрадени гласови на мартовским изборима у Београд: Ако лаже Вучић, не лажу чињенице
Мартовски избори 2018. године у Београду, били су нерегуларни и пре него што је кампања почела. Градска влада под командом браће Вучић, Синише Малог и Горана Весића, употребила је све расположиве државне ресурсе и све постојеће медије како би добила већину у градској скупштини.

Истраживач пљачке гласова у Београду, Милан Милићевић, дошао је математичким путем до запањујућих података о грандиозној превари Александра Вучића и Српске напредне странке, коју Магазин Таблоид са табеларним приказом, објављује у целости. Украдено је читавих 569.634 гласа који нису добијени на изборима или чак 39 мандата и само та чињеница била би довољна за процесуирање ове пљачке, али…

Анализа избора за Скупштину града Београда-чињенице

1. На изборима су победили грађани који нису изашли на изборе, тачније, 792. 563 грађанина (49,33%) заједно са оним чији је листић неважећи 12.969 (0.8%), што збирно износи 805.532 гласа или 50,136% или 55 одборничких мандата.

2. СНС је освојила 366. 461 глас(22,8%) или 25 одборничких мандата. Тако су гласали грађани. Спорно је што је СНС прогласио да има већину односно 64 мандата, а за то му је потребно 934. 784 гласа. Украдено је 569. 634 гласа који нису добијени на изборима или чак 39 мандата.

Председник државе је прекршио Устав чл.115 износећи јавно нетачне резултате избора, при том вршећи посао председника ГИК. Несумњиво је доказано да он није председник свих грађана , већ само СНС супротно чл.115.

3. Драган Ђилас је на изборима освојио 154.147 гласова или 9,59%, што износи освојених 11 мандата.

Спорно је што је ГИК прогласио да је Ђилас освојио 26 мандата, а за то му је потребно 373.237 гласова.

Украдено је 219.090 гласова који нису добијени на изборима или је украдено од гласача 15 мандата.

4.Шапић је на изборима освојио 73. 425 гласова или 4,57% сто износи освојених 5 мандата.

Спорно је што је ГИК прогласио да је Шапић освојио 12 мандата, а за то му је било потребно 175. 272 гласа.

Украдено је 102. 242 гласа који нису добијени на изборима или украдено је од гласача 7 мандата.

5. СПС је на изборима освојио 49. 895 гласова или 3,1%, што износи освојених 3 мандата.

Спорно је што је ГИК прогласио да је СПС освојио 8 мандата, а за то му је потребно 116. 848 гласова. Украдено је 66. 953 гласа који нису добијени на изборима или је украдено од гласача 5 мандата.

6. Двери и Доста је било, на изборима су освојили 31. 682 гласа или 1,97 % што износи освојених 2 мандата.

7. Жута патка је на изборима освојила 28. 017 гласова или 1,74 % што износи освојених 2 мандата.

8. Српска радикална странка на изборима је освојила 19. 094 гласа или 1,188 % сто износи освојених 1 мандат.

9. Бели је на изборима освојио 19. 013 гласа или 1,183 %, што износи освојених 1 мандат.

10. Да ослободимо Београд, на изборима је освојио 18. 286 гласа или 1,138 % што износи освојених 1 мандат.

11. ДСС је на изборима освојио 9.084 гласа или 0,564 %, што износи освојених 1 мандат.

-Остали учесници освојили су мање од 0,5%, што им не обезбеђује ни један мандат у Скупштини града Бг.

Учесницима на изборима од броја (6 до11) отето је 8 мандата освојених на изборима

Учесници на изборима: СНС, Ђилас, Шапић, СПС освојили су на изборима укупно 643.928 гласова, укупно 44 мандата, дакле, мање од 962.765 гласова које су покрали како би на лоповски начин конституисали скупштину града Бгд.

Избори за скупштину града Београда нису успели и ваља их поновити у складу са Уставом цл.52 став 1 и 2

Избори у Бг нису успели јер је у гласачким кутијама избројано важећих гласова 801.161 што је мање од 803.347 колико је потребно (50%+1) да се конституише скупштина. Недостаје 2186 исправно заокружених гласачких листића на основу чега би се конституисала Скупштина града Београда. Ово је озакоњена изборна крађа, а изборни закони и подзаконска акта су неуставна, избори су неуставни јер је повређен Устав чл. 52, Став 1 и 2.

Повреда из чл. 52 став 1. Устава; грађанин са личном картом гласа, и са л.к се кандидује, бира и буде биран. Грађанима није дозвољено да се са личном картом кандидују, већ се усмеравају у организоване интересно партијске групе, или ткз. удружења грађана, што већина грађана на свим и овим изборима (55%) не жели.

Повреда Устава чл.52 став 2 – („избори су слободни и непосредни“) је јасна. Наиме, избори нису слободни због притиска које владајућа олигархија врши над грађанима, због блокирања медија од владајуће олгархије, због сукоба интереса при избору изборних комисија, због нерегуларности о извештавању резултата избора, због злоупотребе новца грађана…

Нису непосредни јер грађани у овој земљи никог не гласају непосредно. Ни одборника, ни градоначелника, ни посланика, чак ни председника. Избори су посредни, а избор врше политичке месије према новцу који се приложи месији или странци, према интересима родбинско кумовских веза, према послушности и купљеним дипломама, према радодајкама и осталим отпадницима људског рода, којима је партија преча од оца и мајке.

Грађани који нису чланови партија изопштени су из власти, из државних органа, чиме је угрожена владавина права. Због повреде Устава чл.52 став 1 и 2 све садашње државне институције у земљи су неуставне. Председник је на изборима добио 2 милиона гласова. Ко је председник 4.800.000 грађана који за њега нису гласали? Ко му даје за право тоталитарну власт без контроле, да самовољно распродаје имовину државе да лаже и понижава грађане, да краде гласове на изборима, да уништава институције, да крши Устав…

Због непостојања базе података чланова пол. партија у централном регистру, појединци имају чланске карте свих партија и раде за оне ко им више понуди, а уходе остале. А на Бг. изборима нико не приложи писани програм за који би грађани требало да се определе коме да дају глас. Нико не спомену привреду Бг. која је тотално уништена. У граду Београду само око14. 000 људи ради у привреди. За милион и шесто хиљада грађана Бгд-на они не могу да зараде ни чашу воде са Макиша.

Само једна пол. партија са 25 мандата и једна група грађана са 11 мандата, прешла је цензус од 5% што представља 36 од 110 мандата. Ни цензус не може бити 5%, зато што поједине општине имају мање бирача од цензуса од 5% укупног бирачког тела. Цензус се добија кад се бирачко тело подели са бројем одборничких места. Тако се добије број потребних гласова за 1 одборнички мандат. Предлагач и усвајач закона по коме је цензус 5% а да освајачи највећег броја гласова добију гласове грађана који за њих нису гласали, представља свирепу превару-пљачку, отимачину и тешко кривично дело, најблаже речено бандитизам и разбојништво.

Обзиром на број грађана који није гласао,са овим резултатима немогуће је конституисати скупштину града Бгд. Чак ако им се додају мандати освојени на 14.606 гласова по једном мандату то укупно износи 52 одборничка места, што је недовољно да се конституише Скупштина града Бг. јер је потребно 56 мандата.

На мартовским изборима у Београду све се видело: за СНС је гласало 366. 461 бирач, што је укупно 25 мандата=22. 8%. За СНС није гласало 1. 240. 232 бирача што је укупно 85 мандата. Ко је овде мањина, а ко већина?

Који закон омогућује СНС да покраде 39 мандата или 569. 634 гласа да објави да је освојио апсолутну већину од 64 мандата или 58% или 934. 784 гласа? Где је 934.784 заокружених гласачких СНС листића?

Закон о локалним изборима Сл.гл.РС бр.129/07,34/10 одлука УС и54/11 Ево како гласи чл. 41 овог закона: „…Изборна комисија расподељује мандате применом система највећег количника. Мандати се расподељују тако што се укупан број гласова који је добила свака поједина листа подели бројевима од један, закључно са бројем који одговара броју одборника који се бирају у скупштини јединице. Тако добијени количници разврставају се по величини, а у обзир узима онолико највећих количника колико се бира одборника у скупштини јединице локалне самоуправе. Свака изборна листа добија онолико мандата колико тих количника на њу отпада…“

Шта је творац овог члана поручио?

Поставља се питање: по чијој идеји је створен овакав накарадан изборни неуставан закон? Ко је творац а ко усвајач неуставног поробљивачког изборног закона у Републици Србији? Колико је још таквих закона које су донеле ткз. интересне групе, чији представници су умислили да су народни посланици, а своје име и презиме не смеју да ставе на листу да их народ непосредно бира. Народ се на њих згражава, јер нити народ воли њих, нити они воле народ. Али, што воле народне паре…И бахато их отимају. Још жешће него гласове-мандате на изборима.





(Табела освојених мандата на изборима за скупштину града Београда, март 2018. године. Према званичном извештају Градске изборне комисије (ГИК), а на основу броја добијених гласова на изборима-Н1, СНС, Ђилас, Шапић, СПС на изборима освојили су 44 мандата. Украдено је 55 мандата грађана који нису изашли на изборе+неважећи гласови; по два мандата Дверима-Доста је било и Жутој патки; по један мандат Радикалима, Белом, Да ослоб.Бг. и ДСС, као и три мандата расута на остале учеснике у изборима).

Милан Милићевић / Магазин Таблоид

Како су покрадени гласови на мартовским изборима у Београд: Ако лаже Вучић, не лажу чињенице
Мартовски избори 2018. године у Београду, били су нерегуларни и пре него што је кампања почела. Градска влада под командом браће Вучић, Синише Малог и Горана Весића, употребила је све расположиве државне ресурсе и све постојеће медије како би добила већину у градској скупштини. Истраживач пљачке гласова у Београду,


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар