четвртак, 26. април 2018.

ЋУЛИБРК: Економски параметри кажу да смо најгори у региону, ми смо пропали!

ЋУЛИБРК: Економски параметри кажу да смо најгори у региону, ми смо пропали!
Главни уредник недељника НИН Милан Ћулибрк каже да ми и даље говоримо да привлачимо највише инвестиција у региону - а од осам земаља, по званичним подацима и на основу 10 економских параметара - најгори смо, навео је гостујући у Новом дану, на телевизији Н1.. „Ми смо пропали и нико то не констатује".
Урадили смо истраживање на основу званичне статистике и на основу 10 економских параметара, и дошли смо до закључка – у односу на осам земаља у региону – да смо најгори, каже уредник НИН-а.

Ми смо пропали и нико то не констатује, ми и даље говоримо како привлачимо највише инвестиција и сл, наводи.

Инфлација јесте јако ниска, 3 посто за Србију је премија, али опет је највећа у региону, каже Ћилибрк.

Прошле године је просек плата био 395 евра, само у Македонији су биле мање, а знамо да је тамо била политичка криза, и плашим се да ће за годину, годину и по и они имати веће плате, наводи гост Новог дана.


СРБИН инфо
@srbininfo
БУЂЕЊЕ НАРОДА: Више од десет хиљадa људи на протесту „Не дамо нишки аеродром” (ВИДЕО) https://srbin.info/2018/04/26/budjenje-naroda-vise-od-deset-hiljada-ljudi-na-protestu-ne-damo-niski-aerodrom/

10:05 - 26. апр 2018.

БУЂЕЊЕ НАРОДА: Више од десет хиљадa људи на протесту „Не дамо нишки аеродром” (ВИДЕО)
Позивамо одбрнике Скупштине града, ма из које партије били, да гласају против поклањања нишког аеродрома.

srbin.info
2
Погледај друге твитове корисника СРБИН инфо
Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима
Хвалимо се да су странци две милијарде и 400 милиона евра више инвестирали него у све друге земље заједно – тачно, неспорно, и да је држава више уложила у инфраструктуру (прошле године 420 милиона евра, ове године ће и више), и плус приватне инвестиције – али уз све то, ми смо најгори, уз БиХ, истиче уредник НИН-а. Зашто – јер немамо приватних инвестиција, а оне значе развој, каже. Наводи да се уз давање за субвенције и постојећу структуру страних инвестиција остварује спор раст.

ЋУЛИБРК: Економски параметри кажу да смо најгори у региону, ми смо пропали!
Урадили смо истраживање на основу званичне статистике и на основу 10 економских параметара, и дошли смо до закључка - у односу на осам земаља у региону - да смо најгор...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар