петак, 27. април 2018.

Стаматовић: Тужилаштво да се позабави велиздајом коју најављују Вучић и Брнабић

Стаматовић: Тужилаштво да се позабави велиздајом коју најављују Вучић и Брнабић
Милан Стаматовић најдобронамерније упозорава Ану Брнабић да ју је Вучић навукао на „танак лед“, као што је 2013. Ивицу Дачића који је потписао Бриселски споразум
ПРЕДСЕДНИК Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић позвао је данас тужилаштво да отвори истрагу о кривичној одговорности председника и премијерке Србије, Александра Вучића и Ане Брнабић, због најављене велеиздаје и кршења Устава и закона Србије.

„Александар Вучић и Ана Брнабић јуче су јавно признали зашто су, чему и ради чега, вољом Вашингтона и Берлина, баш њих двоје ту где јесу… она је ту јер, за разлику од њега који би радо трговао Косовом и Метохијом, али да, бар, нешто добије зауврат, ни мрвице не би тражила пошто се, као што рече, не либи да потпише све што треба, јер је, вели, то обавеза коју је преузела овим послом“, навео је Стаматовић.

Ана Брнабић јуче је у скупштини Србије на питање посланика о томе да ли је спремна да потпише правно-обавезујући споразум са Приштином којим се Косову „даје столица“ у УН, изјавила да се неће ни уплашити ни либити да потпише шта год треба да би грађани Србије имали пуну сигурност, безбедност и гаранцију даљег просперитета.

Стаматовић је рекао да Вучић свакодневно „води рат против сопственог народа“, док у потаји „Косово предаје у руке приштинским терористима и NATO окупаторима“.

Он је навео да убице Оливера Ивановића нису пронађене, да нису кажњени „одговорни за хапшење Марка Ђурића“, Српска листа и даље практично подржава владу Рамуша Харадинаја, а бриселски и „околобриселски“ разговори о „предаји Косова и Метохије незаустављиво напредују“.

Стаматовић је рекао да најдобронамерније упозорава Ану Брнабић да ју је Вучић навукао на „танак лед“, као што је 2013. Ивицу Дачића који је пописао Бриселски споразум.

У изјави Стаматовић је подсетио да у члану 306 Кривичног законика, који се односи на „признавање капитулације или окупације“, пише да ће се грађанин Србије који потпише или призна капитулацију или прихвати или призна окупацију Србије или појединог њеног дела казнити затвором од најмање десет година.

Стаматовић: Тужилаштво да се позабави велиздајом коју најављују Вучић и Брнабић
Милан Стаматовић најдобронамерније упозорава Ану Брнабић да ју је Вучић навукао на „танак лед“, као што је 2013. Ивицу Дачића који је потписао Бриселски споразум…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар