среда, 25. април 2018.

ОВО ЈЕ НЕСТВАРНА ЗЕМЉА ЛЕПИХ ЉУДИ И НЕНОРМАЛНО УКУСНЕ ХРАНЕ! Рус снимио емисију о Србији и ОСТАО БЕЗ...

ОВО ЈЕ НЕСТВАРНА ЗЕМЉА ЛЕПИХ ЉУДИ И НЕНОРМАЛНО УКУСНЕ ХРАНЕ! Рус снимио емисију о Србији и ОСТАО БЕЗ ТЕКСТА!
На руској телевизији „НТВ“ приказује се популарна емисија „Путујемо, једемо!“. Водитељ Џон Ворен, пореклом Американац, на симпатичан и духовит начин приказује културу и обичаје земље у којој борави, а главни циљ му је испробавање разних јела, националне кухиње, али и хране која је популарна у градовима широм држава које обилази.
На његовом путу, нашла се и Србија, коју је посетио у октобру ове године. Прво што је закључио када је дошао у Србију је да је језик сличан.
– Опасан пас! – прочитао је натпис, и одмах схватио.
Лепи људи, и ненормално добра храна – то су први утисци из емисије. Пљескавица и ајвар су били први на списку. Други утисак: овде много воле Русију. Сви људи које срета су дружељубиви и комуникативни, и лепо реагују на информацију да је гост из Русије.
Водитељ напомиње да Русима не треба виза да долазак у Србију, а и цене су примамљиве. 338 евра вам је потребно за авионску карту, 7 дана у хотелу и све трошкове у Србији, рачуница је емисије. Он даље констатује да је у Србији један од омиљених оброка печење, и да Срби имају своје омиљене печењаре, а ручао је у једној где га је срела картонска верзија Владимира Путина.
Српкиње су се и показале као верне, јер иако је једну молио да се уда за њега, она је љубазно одбила, јер је заузета. Потом је посетио и парфемџију, који прави нове мирисе, који пристају појединим људима, и то све затворених очију. Погледајте како је један Рус доживио нашу земљу, која је представљена као прави гурмански рај у Европи.





from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар