понедељак, 23. април 2018.

Ево како педофили преко друштвених мрежа вребају децу (ВИДЕО)

Ево како педофили преко друштвених мрежа вребају децу (ВИДЕО)
Гост емисије “Форум”, која се реализује у сарадњи портала Правда и Народне телевизије, био је писац Влада Арсић који је говорио о својим књигама, али и кампањама за заштиту деце од педофилије у којима и сам учествује.

Арсић о емисији говори о својој књизи “Кад звона занеме”, која је данас једна од најчитанијих у библиотекама, а која се бави епидемијом тифуса која се одиграла на територији Србије током Првог светског рата.

Он говори и о лечењу наркоманије при СПЦ којом се бавио у књизи “Лопатање ђавола” и открио мало познат податак да је након хапшења свештеника Бранислава Перановића умрло осам штићеника који су тада напустили Црну реку.

Aрсић у емисији износи и шокантне приче жена које су завршиле у ланцу проституције а које су продали најбољи пријатељи, момци па у једном случају и мајка. Према његовим речима млади у Србији олако прихватају понуде посла у иностранству без да детаљно провере истинитост понуде и да их то одводи нека у ропство или проституцију.Он се посебно осврнуо на проблем педофилије указујући да је појавом интернета насилницима олакшан посао и детаљно описује начин на који они стичу поверење деце која касније постају жртва.

– Раније је педофил морао да чучи испред обданишта или прилази деци својих пријатеља, а сада путем друштвених мрежа буквално намамљује децу – објашњава Арсић.

Он је рекао да педофили месецима прате дечије налоге на друштвеним мрежама, лајкујући њихове статусе и вребајући прилику да успоставе комуникацију. Обично када дете промени слику на профилу педофил напише како је лепо и креће комуникација.

Арсић детаљно објашњава како траје комуникација, како дете стиче поверење и износи информације о породици и пријатељима, износи тајне, пише лоше о родитељима и другарима када је љуто. Те поруке постају предмет уцене којом се на самом крају дете присиљава на виђање са педофилом.

Погледајте целу емисију:
from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар