уторак, 24. април 2018.

ВЕЛЕИЗДАЈНИЧЕ, твоја косметска политика доживела је потпуни фијаско и крах!

ВЕЛЕИЗДАЈНИЧЕ, твоја косметска политика доживела је потпуни фијаско и крах!
Џаба се јајарао велеиздајничка трудиш да пажњу јавности усмериш на некакве проблеме у односима са хрватским просуташким режимом које си заједно са оним удбашким будаком фабриковао. Пуно су ти ових дана велеиздајничка лопино уста војске и безбедности земље а целокупна твоја владавина базирана је на рушењу територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије. Ево, управо данас можемо сведочити о још једном невиђеном успеху твоје велеиздајничке владавинекоји се огледа у пререгистрацији свих возила са српским таблицама на оне на којима ће од данас само бити шиптарске. Захваљујући теби и твојој видовисти данас смо сведоци како нам од наше државе пред очима ствараш шиптарску.



Ниси информисан олошу велеиздајнички да је данас тзв. шиптарска скупштина у Приштини донела Платформу о дијалогу Београда и Приштине којом де факто и де јуре укидају Бриселски споразум и све оно што је договорено у њему. Од те твоје ЗСО (Заједнице српских општина) нема ништа нити ће икад бити. Све али буквално што си радио у вези Косова и Метохије било је само и опет понављам само на српску штету. Од твог и ангажовања оног црвеног бандита Дачића српска држава и народ само су имали немерљиву штету и огромне материјалне губитке.

То је једини резултат олошу велеиздајнички којим ти можеш да се подичиш. Других резутата немаш нити ћеш имати. Све што си радио и радиш је на штету српске државе, народа и националних интереса. Немају само Срби штету од твог рада већ огромне проблеме правиш рецимо Шпанији и Русији.

Ти си једна обична штеточина. Поред велеиздаје уништио си и економију тако да смо данас званично и најсиромашнија земља Европе. Црно на бело.

Кревељи се ти деструктивни гаде колико хоћеш.

Можеш како хоћеш али не и докле хоћеш.

Милинко Милинчић

Србија данас

ВЕЛЕИЗДАЈНИЧЕ, твоја косметска политика доживела је потпуни фијаско и крах! – Аналитички форум
Аналитички форум · 24/04/2018. Џаба се јајарао велеиздајничка трудиш да пажњу јавности усмериш на некакве проблеме у односима са хрватским просуташким режимом које си заједно са оним удбашким будаком фабриковао. Пуно су ти ових дана велеиздајничка лопино уста војске и ...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар