петак, 12. октобар 2018.

Вучић сматра да је ослобођен одговорности за своја противуставна дела

Вучић сматра да је ослобођен одговорности за своја противуставна дела
Изјавом да народ жели "границу са Косовом" а да није желео да прихвати "разграничење" Вучић је показао колико себе сматра изнад закона, Устава и личне двоструке заклетве током ступања на место Председника Србије са кога треба да одступи што хитнијом оставком, сматра проф. Љубомир Т. Грујић

Др Грујић се путем КМ Новина обратио директно председнику Вучићу упозоравајући га на штету и неуставност својих државничких радњи:


Господине,
који сте изгубили легитимитет председника Републике Србије и настављате да узурпирате положај и функције председника Републике Србије,
Александре ВУЧИЋУ,

Ваша следећа изјава, према доњем чланку:
"U ovom trenutku nemam šta bih mogao da kažem. Mislim da je to fer i odgovoran pristup", је неистинита и неодговорна.

Неистинита је јер Ви имате шта да кажете и једино што има смисла да кажете јесте следеће:

"Ја, Александар Вучић, својом слободном вољом, свестан своје одговорности што сам деловао противуставно и што не извршавам уставне дужности, због чега народ није прихватио моје противуставне предлоге, подносим неопозиву оставку на положај и функције председника Републике Србије."

Ваша изјава је неодговорна. Њоме показујете не само да покушавате себе да представите као човека који је поштовао и поштује народну вољу и народно опредељење записано у Уставу, већ нам говорите да сте толико упропастили Србију и народ да ни кроз 15, 20, година нећемо моћи да надокнадимо штете које сте нам нанели. Ваша изјава доказује да Ви сматрате да сте ослобођени одговорности за своја противуставна дела и за неизвршавања уставних дужности председника Републике. Ви потпуно одбацујете своју одговорност за гажење, одбацивање, не само своје раније заклетве члана Владе, већ и Ваше добровољне двоструке председничке заклетве.


Др Љубомир Т. Грујић
У свој мојој тузи изазваној Вашим упропашћавањем, растурањем, наше државе, укидањем слободе народа, јачањем окупаторског режима, бахатом распродајом наших добара, узимањем кредита, прихватањем противуставних закона, растућим финансијским обећањима после сваког сусрета с неким чланом породице Сорош, итд., изражавам Вам и жаљење што сте своје таленте и способности подредили својој необузданој каријериској амбицији по сваку цену, и по цену растурања државе и понижавања народа. Довољно је да Вас подсетим да сте у војничком ставу МИРНО прихватили понизно забрану неког службеника нелегитимне по Уставу шћиптарске власти да не можете да наставите потпуно ненаоружан кретање да би сте посетили место на Косову и Метохији где Вас је народ очекивао! Зар Вам само то, као човеку који командује Војском Србије, није довољно да поднесете оставку?

Ви говорите о томе да је то "фер". Ви добро знате шта та енглеска реч "фер" значи. Читам да сте били годину дана у Енглеској на усавршавању (истовремено када сте били на одслужењу војног рока у Сарајеву!?). Зашто је онда злоупотребљавате?

Пошто хоћете да будете "фер", и да наступате одговорно, онда треба да схватите да сте у веома великом закашњењу с подношењем Ваше добровољне неопозиве оставке.

С потпуним поштовањем председника Републике Србије,

Др Љубомир Т. Грујић,
редовни професор у пензији

#КМновине #Грујић #Вучић #Србија #КосовоиМетохија #КиМ
https://gzajednicavestinewsnovosti.page.link/vestinewsnovosti


Вучић сматра да је ослобођен одговорности за своја противуставна дела - КМ Новине
Вучић сматра да је ослобођен одговорности за своја противуставна дела Изјавом да народ жели "границу са Косовом" а да није желео да прихвати "разграничење" Вучић је показао колико себе сматра изнад закона, Устава и личне двоструке заклетве током ступања на место Председника Србије са кога треба да одступи што хитнијом оставком, сматра проф. Љубомир Т. Грујић #Aleksandar_Vučić #Kosovo #Metohija #Izdaja #Predsednik #Ostavka #Vlast #Ljubomir_T_Gruji...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар