понедељак, 19. новембар 2018.

Радишић и Драгош: Америка је већ банкротирала али не смеју да објаве ! (Специјал)

Радишић и Драгош: Америка је већ банкротирала али не смеју да објаве ! (Специјал)
У Галерији Прогрес у Београду одржана трибина Гео-економија и надолазећа економска криза, могући развој и расплет. Трибину је организовало представништво Међународног евроазијског покрета у Србији.

На трибини су говорили Пуковник, проф. др Светозар Радишић и економски теоретичар и спољнотрговински стручњак, мр. Драгош Вучковић.

Пуковник Радишић је говорио о тренутној ситуацији у свету, проблемима насталим због неоколонијализма који спроводе западне земље, било појединачно или кроз своје супранационалне организације, о њиховој пљачки преосталих ресурса. Пуковник Радишић сматра да ће у следећем рату, који је неизбежан Русија (поново) победити, а да се западни свет самоурушава, мада то производи велике жртве и изван западног света.

Магистар Вучковић је говорио о економском стању балканских земаља које су већ у ЕУ - упоредио њихову економску ситуацију са стањем пре и после уласка у ЕУ. Такође је говорио о великој економској кризи из 2008. године, која, у ствари, никада није ни престала и о могућностима да Србија избегне будуће замке ММФ и Светске банке. На основу пословних искустава из Бугарске и Белорусије, напоменуо је важност евроазијске идеје и Евроазијског економског савеза, за будућност свих оних држава које своју судбину не желе да препусте пљачки Запада.

Аутор и водитељ ЕвроАзијски покрет





from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар