уторак, 31. мај 2016.

Њуз.нет: Саопштење Жељка Митровића поводом добијања 3,9 милиона евра државне помоћи - уложили смо у ...

Њуз.нет: Саопштење Жељка Митровића поводом добијања 3,9 милиона евра државне помоћи - уложили смо у столице које иде горе-доле
понедељак, 30. мај 2016.
 Драги пријатељи и гледаоци,
Бура која се у јавности подигла због информације да је Држава помогла моју телевизију са 3,9 милиона евра је разумљива, али допустите да вас у минут-два разуверим и објасним како је та помоћ потрошена. Сигурно знате да је телевизија Пинк иноватор на пољу сценографије, тачније столица које иду горе-доле, а које сам лично ја осмислио. Те ствари нису јефтине, и без помоћи државе никада не бисмо могли да имамо те горе-доле столице, које су окосница и стуб целе наше медијске империје. Без столица које иду горе-доле ТВ Пинк не би данас постојао а камоли био највећа медијска кућа у региону.
Рећи ћете да није паметно да откривам пословне тајне, у шта столице које иду горе-доле сигурно спадају, међутим био сам принуђен на овакву реакцију како бих показао транспарентност наше компаније и чињеницу да немамо ништа да кријемо.
Додаћу да једна столица кошта више од пола милиона евра, и да смо их имали шест, али да је једну покварио Бора Чорба возећи се горе доле, а да је Цеца захтевала да њена столица буде двоструко скупља од осталих.
Надам се да смо сада завршили са овом причом, и да је свима јасно да новац који добијамо од државе нисмо добили на лепе очи, већ чврстом гаранцијом да ће столице које иду горе-доле вишеструко вратити новац који је у њих уложен.
Компанија Пинк је увек била и увек ће бити на челу иновација у сферама технолигије и забаве, као и раније у прошлости када смо имали бину која се окреће, кринолине које се дижу и окрећу, аватаре који се скидају, као и ону супер анимацију са тобоганом за најаву реклама. Овакви притисци и оптужбе да новац од државе добијамо за нешто друго а не за столице које иду горе-доле, нас неће поколебати да и убудуће наставимо истим темпом, независно од тога ко је на власти.
Бy Ж.М.
(Њуз.нет)

Њуз.нет: Њуз.нет: Саопштење Жељка Митровића поводом добијања 3,9 милиона евра државне помоћи - уложили смо у столице које иде горе-доле
Драги пријатељи и гледаоци, Бура која се у јавности подигла због информације да је Држава помогла моју телевизију са 3,9 милиона евра је разумљива, али допустите да вас у минут-два разуверим и објасним како је та помоћ


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар