понедељак, 30. мај 2016.

Dođite na ECDL proslavu za učenike i profesore informatike! MIXER House

Dođite na ECDL proslavu za učenike i profesore informatike! MIXER House, Beograd na vodi, 01.06.2016 od 20.30h

ECDL_Pozivnica_160601

Ova školska godina ostaće zapamćena po rekordnom broju obučenih đaka, učenika, studenata, nastavnika i profesora sa odgovarajućim nivoima informatičkih edukacija po evropskim ECDL standardima! U ovim akcijama učestvovali su požrtvovanim radom ne samo mnogi nastavnici i profesori informatike već i predstavnici ministarstva obrazovanja, ministarstva informacionog društva, informatičkih asocijacija i privrednih donatora. Time smo svi zajedno omogućili našoj omladini jednake uslove za karijeru sa svojim vršnjacima u Evropskoj Uniji i znatno podigli nivo informatičke pismenosti Srbije.

Proslavu će otvoriti predstavnici nadležnih ministarstava i IKT donatora, biće uručeni pokloni nastavnicima informatike kao i besplatne obuke svim zainteresovanim posetiocima, učenicima i studentima koji nisu bili zadovoljni svojim uspehom tokom redovnog informatičkog školovanja.

Prijavite svoje grupne posete što pre kako bi vam na vreme omogućili dovoljan broj besplantih ulaznica i vaučera za ECDL online obuku.  ecdl@ecdl.rs



from Педагошко друштво информатичара Србије -ПДИС http://ift.tt/1UpojD0
via IFTTT

Нема коментара:

Постави коментар