понедељак, 12. јун 2017.

Први слободни србски дневник 3.6.2017

Први слободни србски дневник 3.6.2017
Хелена Гранић
Објављено је 11.06.2017.
Овонедељни дневник говори о помпезној инаугурацији лажног цара на којој се лажно заклео на Мирослављевом Јеванђељу да ће чувати целовитост Србије и Косова унутар Србије, а већ сутрадан најавио отварање дискусије о валидности члана устава о Косову.
У дневнику говоримо и о све већем, јаснијем и гласнијем отпору Срба блаћењу њихове вере, нације и културе, као и предака кроз разне ''културне'' манифестације као што су изложбе, идолопоклоничке богоборне статуе, јавне расправе, трибине, филмови.
Такође, дневник говори о поразном стању омладине данас која уместо здраве, домаће матрице поднебља на коме одраста усваја подло наметнуту културу смрти преко медија и постаје зомби поданик нове глобализоване државе на путу за пакао. Говоримо и о све већем тренду самоповређивања међу младима данас, самоубиствима као и разлозима који су довели до таквог стања данашње омладине.
Позивамо мајке да се врате на свештено место чуварки домаћег огњишта и засејавања душа детињих добром и вером Православном као противотровом за сво зло које се данас подло намеће деци, да бисмо већ сада активно кренули од самог почетка где је пропаст и кренула, од домова наших и започели духовну обнову народа која ће донети плода и довести и до физичке обнове у своје време..




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар