среда, 31. јануар 2018.

ВУЧИЋ САМОСТАЛНО: Продаја 063 мреже доноси 63.000 нових радних места!

ВУЧИЋ САМОСТАЛНО: Продаја 063 мреже доноси 63.000 нових радних места!
Носилац изборне листе „Зато што волим Јајинце“ Александар Вучић рекао је да се „нада да ће после непријатељског преузимања СНС-063 наставити да функционише и као мобилна мрежа“
Ленгли/Београд, 31.1.2018. (С*ање ствари) – Како преноси угледни пословни портал Буумранг, носилац листе „Александар Вучић – Зато што волимо Јајинце“, Александар Вучић, дао је интервју Александру Вучићу, председнику Републике Србије. У интервју Александру Вучићу, Александар Вучић је нагласио да је општепознато како се он не плаши да све каже пред сваким, било да је у питању носилац листе или председник Републике.

На питање председника Србије Александра Вучића како коментарише преузимање Теленора од ККДРА, у власништву извесног америчког предузетника Петреуса, носилац листе Александар Вучић је одговорио да је то сјајна вест, јер је у питању највећа америчка инвестиција у Јајинце, која ће знатно поправити и стандард становника Бањице, јер ће се отворити 63 000 нових радних места за страначке ботове, који, захваљујући напредним информационим технологијама инвеститора, неће морати ништа да раде, јер ће цео процес ботовања бити аутоматизован.

Одговарајући на питање хоће ли мрежа 063 када постане СНС-063 престати да пружа телекомуникационе услуге и бавити се само писањем наручених коментара на Интернету и шире, носилац изборне листе „Зато што волим Јајинце“ Александар Вучић рекао је „да су преговори са колегама из Ленглија тешки“, али да се „нада да ће после непријатељског преузимања СНС-063 наставити да функционише и као мобилна мрежа“.

Како пише Буумберг, председник Републике Александар Вучић поручио је носиоцу листе Александру Вучићу да ће предност при запошљавању на одговарајућа радна места ботова имати квалификовани емоционални идиоти.

(С*ање ствари)

ВУЧИЋ САМОСТАЛНО: Продаја 063 мреже доноси 63.000 нових радних места!
Носилац изборне листе „Зато што волим Јајинце“ Александар Вучић рекао је да се „нада да ће после непријатељског преузимања СНС-063 наставити да функционише и као мобилна мрежа“…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар