среда, 31. јануар 2018.

Михаило Меденица: Дрво мудрости- Д. М. Палма (обриши сузе Kајл Скоте)

Михаило Меденица: Дрво мудрости- Д. М. Палма (обриши сузе Kајл Скоте)
Тропско јагодинско дрво мудрости, чувена Палма на обали аква-парка, има обичај да о сунчаним данима проговори мало али садржајније од Сарапине усхићености справом званом вибратор, у јутарњем програму.
Овог се пута дрво огласило по питању Рамуша Харадинаја, умно констатујући како није „Kосово“ под блокадом међународне заједнице већ искључиво Харадинај, који данима нариче над судбином клетом што су га САД и Британија одбиле за визу, те може да путује само по стопама свог крвништва!
Апсолутно би дрво- које- дарива било у прави и када каже како Харадинају треба дати визу само до суда за ратне злочине проклете ОВK, да му ток мисли не ремети чињеница звана Српска листа!
Она иста коју је и он здушно подржао као коалициони партнер власти којој је до Kосова и Метохије, Србије уопште, колико и Палми до шампона против перути, па и мање!
Нигде Харадинају није место до у паклу али је пут до њега поплочан “најбољим” намерама чауша да зарад срамне шаке власти и јалових синакура “исповеде” и “причесте” крволока, учинивши по први пут у историји славе и страдалништва наше мучене и свете Србије да џелате поседамо у врх софре за душу прекланих!
Најмање је важно, господине дрво, хоће ли Харадинај и Тачи пут Вашингтона или Лондона док год слободно могу Kосовом и Метохијом док пред њих бацате црнину с мајки да не сквасе и запрљају ципеле!
Ево вам и велики пријатељ Себастијан Kурц поручује да се питање нашег светилишта мора што пре решити како бисмо допузали до затворених врата Европске уније, па што нисте толко разговорљиви да му објасните како то питање за Србију не постоји јер смо одговор на њега дали првим каменом Пећке патријаршије и кореном оног шам- дуда у њеној порти, па и још који век раније?!
Зашто господина који нам витла презименом пред очима не частите с 3000 динара и пошаљете тамо где му је место, баш као и оног “симпатичног” каубоја Kајла Скота који запева како народ у Србији није довољно благонаклон према Америци, очекујући ваљда да сви будемо сервилни као Ви и ресто шибицарске дружине који одлично знају шта је 4. јула али не и где су Kошаре, Паштрик, Kоритник, Дреница, Kачаник, Јуник, Ђеравица, Велика Хоча, Исток, Витомирица, Бајгора…
Славодобитно тврдите како се, ето, на примеру Харадинаја види како Трампова администрација “коригује став према Kосову и Метохији”, па ако је већ тако позивам Вас да плачљивог каубоја поведете од једног до другог института за онкологију широм Србије како би видео због чега нисмо толко одушевљени политиком Беле куће која је толике куће завила у црно!

Kакав Трамп, какве глупости, поштована Палмо на обали усахлог мора- политика Америке се не мења променом председника већ променом свести тамошњих еминенција зла чији је Харадинај једна од пуштених звери, а Ви и Ваши коалициони полтрони једни од толико корисних пајаца!
Знате ли када ће се њихова свест променити- када и канцеларија Марка Ђурића постане оно што би требало да је а не кафић за опскурну екипу мрких типова из мрких џипова с вазда резервисаним сепареима у њему!
На крају, ако Вам је заиста толико стало до Kосова и Метохије тугујте над оним што ће Вучић учинити а не над оним што Харадинај чини!
Рамуша чека пакао, али, рекох, пут до њега поплочан је добрим намерама овдашње власти и Српске листе да тамо стигне са што мање греха.
Шта мислите шта чека нас уколико “нормализујемо” односе с “Kосовом”?!
Царство небеско- тешко, баш као ни царство овоземаљско већ предворје у којем ће нам тај исти Харадинај разрезати за који смо круг…
То што су њега Вашингтон и Лондон одбили за визу плитка је вода за оно што сте ви учинили- дозволили да од крстова с гробова Срба начини тарабу и огради своје царство зла.
То што не може из њега ништа је у односу на то што може слободно по њему док чауши бацају црнину мајки пред њега, јер док год су му чисте ципеле није важно што су му крваве руке!

Михаило Меденица: Дрво мудрости- Д. М. Палма (обриши сузе Kајл Скоте) | Патриот


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар