среда, 31. јануар 2018.

Јавно фотографисање грађана са члановима ПУФ-а

Јавно фотографисање грађана са члановима ПУФ-а
Београд, 31.01.2018. г – Удружени синдикати Србије “Слога” у четвртак 1. фебруара од 12 часова на Теразијама организују акцију јавног фотографисања грађана са члановима Покрета уједињених фантома (ПУФ).
Акција се спроводи у знак подршке Драгану Љубићу, раднику ЈКП Паркинг Сервис Београд, председнику синдиката Слога у том предузећу и радничком кандидату синдиката “Слога” за одборника на предстојећим београдским изборима.
Он је од стране својих предпостављених позван на дисциплинску одговорност и давање изјаве зато што се фотографисао са лицима са фантомкама, члановима ПУФ-а који су на Славији снимали музички спот и заједничку фотографију окачио на свој Фејзбук профил, чиме је према виђењу руководства Паркинга “брукао фирму” у којој ради.
Иначе, ПУФ је грађански покрет, познат по хитовима на друштвеним мрежама ” Шушке” и ” Игра рокенрол фонтана са Славије”, а чији су оснивачи између осталог и чланови синдиката “Слога”.
Позивамо грађане Београда у што већем броју да се прикључе акцији, фотографишу се са “Фантомима” и искажу солидарност са нашим колегом Драганом Љубићем, али и покажу грађанску храброст у отпору против страха, сиромаштва и нарастајуће диктатуре у Србији!
Фотографије ће након завршетка акције бити окачене на Фејзбук страни Удружених синдиката Србије “Слога” где ће моћи да се преузму.
Информативна служба

Јавно фотографисање грађана са члановима ПУФ-а | УДРУЖЕНИ СИНДИКАТИ СРБИЈЕ "СЛОГА"


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар