среда, 21. фебруар 2018.

Никола Варагић: Шта се крије иза хапшења страних држављана?

Никола Варагић: Шта се крије иза хапшења страних држављана?
Министар одбране Р. Србије је недавно саопштио да је у Србији приведено више страних држављана зато што су снимали објекте српске војске. Пре тога је власт саопштила да је у Београду ухапшен бивши припадник специјалних јединица војске САД који је код себе имао пиштољ са избрисаним бројем.

Власт у Београду жели да нам поручи да је то због тога што председник Србије одбија да буде сарадник окупатора или колонијални управник, и зато што не пристаје да прода/изда Косово и Метохију. Напредњаци и социјалисти желе да нам кажу да због тога непријатељи Србије са Запада планирају пуч или револуцију, нешто слично ономе што се догодило у Македонији или Украјини. Дакле, циљ је да се са власти скине проруски човек или режим, а да се на власт доведу слуге Нато алијансе. Наравно, ово нема везе са мозгом, пошто је јасно да ова власт сарађује са окупатором, она радо служи окупатору, а добро је познато да су СНС и СПС на власт дошли уз помоћ својих ментора са Запада.

Неки из опозиције (а међу њима је и бивши пуковник војне обавештајне службе који је био члан СНС) кажу да све то има везе са локалним изборима у Београду и у још неколико општина у Србији, односно, да режим у Београду ствара “проблем“ тамо где га нема и да су ова саопштења војске и полиције у вези хапшења страних држављана фарса и вештачки створена “опасност“. Мислим да ово није прави разлог зашто се сада у јавности појавила та информација у вези хапшења страних држављана.

Прави разлог је страх режима од реакције народа када ускоро прода Косово и Метохију и изда Србе са Косова и Метохије, а самим тим, то је издаја Србије. Мислим да ова хапшења долазе након договора између председника Србије и директора британске тајне службе МИ6. Директор МИ6 је био у Београду и имао састанак са председником Србије, односно, са колонијалним управником Србије. Мислим да су ове стране држављане послали из МИ6 са циљем да буду ухапшени. Они су ухапшени убрзо након што је директор МИ6 напустио Београд. Директор БИА је добио наређења од свог шефа, а то није председник Србије и СНС, већ директор МИ6.

Шта је циљ? Први циљ је оно што сам већ напоменуо – владајуће странке желе да одрже представу у јавности како су оне за сарадњу (и) са Русијом и да због тога Запад спрема атентате, пуч или револуцију у Србији. Стварају конфузију у народу, циљ им је да збуне и паралишу што више људи, и тако спрече незадовољство народа када буду, у име државе Србије и српског народа, признали тзв. независну државу Косово. Други циљ им је да припреме услове за реаговање полиције и војске, тако што ће војска и полиција Србије хапсити и прогонити све родољубе који се противе издаји и који су спремни да руше издајнички режим у Београду. План је да се направи замена теза, односно, да се родољуби који се боре против режима и окупатора представе као издајници, а издајници из српске владајуће елите да се представе као родољуби који “штите“ свој народ и државу.

Војску и полицију Србије воде издајници и лопови (сарадници окупатора). Они који воде војску и полицију Србије спремни су да ударе на народ и да ухапсе или убију сваког угледног родољуба који би позвао народ на устанак против издајника. Војску и полицију Србије воде људи слабе интелигенције и сумњивог морала. Окупатор је дуго спроводио негативну селекцију, па је сада начелник ГШ ВС човек који је у свему био најгори у својој генерацији, а прича се и да је постао веома богат након што је постао начелник ГШ. Сви знамо ко је директор БИА, ко је директор полиције или ко је министар полиције – да је Србија нормална и слободна држава, такви људи никада не би, у тим службама, догурали даље од портира или шофера. Исто важи за садашњег председник Србије из СНС, као и за претходног из ДС – да је Србија нормална и слободна држава, такви људи никада не би догурали даље од места портпарола. Такви су на власти у Србији већ деценијама (од оног бравара који је проглашен за маршала). Довољно је да у Лондону или у Вашингтону или у Берлину имате просечно интелигентне људе, и они ће се играти са српском владајућом елитом као са малом децом. А део те српске владајуће елите је и део опозиције у Србији.

Оно што је за нас важно је следеће:

Да ли се сви покретачи и потписници “Апела за одбрану Косова и Метохије“ и “Народне резолуције о заштити територијалног интегритета и уставног поретка Републике Србије“ могу удружити оног тренутка када председник Србије потпише било какав документ којим се Србија одриче Косова и Метохије, и позову народ на устанак, да изађе на улице?

Да ли ће гласачи и чланови националистичких странака које су сателити СНС издати своје председнике странака и да ли ће се придружити устанку оног тренутка када председник Србије потпише било какав документ којим се Србија одриче Косова и Метохије, или ће издати свој народ и своју државу и остати верни страначки војници? Да ли ће се устанку придружити и они гласачи СНС и СПС који су русофили и који су свих ових година били убеђени да су они који воде њихове странке и Србију такође русофили који се претварају да су еврофили да би преварили Запад?

Да ли ће се било ко међу другосрбијанцима, тј. из оног грађанског блока, побунити против издаје Србије оног тренутка када председник Србије потпише било какав документ којим се Србија одриче Косова и Метохије? Да ли су сви модернисти из Друге Србије исти?

Како ће реаговати врх СПЦ оног тренутка када председник Србије потпише било какав документ којим се Србија одриче Косова и Метохије? Да ли ће Епархија рашко-призренска у егзилу, у случају да врх СПЦ позове народ на устанак против издајника и окупатора, позвати своје вернике да се укључе у борбу заједно са свим верницима СПЦ?

Никола Варагић: Шта се крије иза хапшења страних држављана? | Српски културни клуб
Најслободније место на интернету


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар