недеља, 18. фебруар 2018.

ВУЧИЋ ПОНИЖАВА СЕБЕ, СРБИЈУ, СРПСКУ И ПРЕДСЈЕДНИКА СРПСКЕ

ВУЧИЋ ПОНИЖАВА СЕБЕ, СРБИЈУ, СРПСКУ И ПРЕДСЈЕДНИКА СРПСКЕ

Декларација о Српском Језику и Опстанку Срба, или како ће већ, на крају, ако је и буде, бити насловљен тај текст који су сачињавали експерти Србије и Српске, мада експерти никад никога нису очували, од почетка је неозбиљан пројект. Нус производ Додикове претјеране сарадње са Вучићем.
► Ићи са Вучићем у такву једну Декларацију, након његове молбе Додику да не одржи Референдум у Српској, потпуно је сљепило.
► Вучић нема никакав Национални Кредибилитет за такву националну политичку активност. То што је, током Ратова галаматао по Глини, то није Национална Политика. То су Радикалске Перверзије.
► Ни у Српској ни у Србији нема дефинисане Националне Стратегије. На основу којих се, једино, може сублимисати таква Декларације, ако је уопште потребна.
►Дебаланс, некомпатибилност, неупоредивост, Српске и Србије у таквом су стању да Србија за Српску, не може учинити ништа више од неких пара за Мост или за Цркву. А да Српска не може помоћи Србији јер је Србија заборавила језик Самосталности и Опстанка.
► Српска има Опозицију генерисану од Запада а Србија има Власт генерисану од Запада. Позиције су удаљене свјетлосним годинама и ту се не може удјенути никаква заједничка Декларација.
► Да би се било шта крупно, национално и политички, могло подузимати у дуету Србије и Српске, потребно је да Србија вреднује Републику Српску као Другу Српску Државу. А не да Дачић извикује да је СПС створио Српску. Или да Вучић гради аутопутеве према Сарајеву.
► Србија је Политиком Косова и Политиком Книна, а ради се о раздобљу од најмање једног вијека, изгубила кредибилитет Матице Српског Народа. Наше Матице. Њој се не може давати у руке нешто такво као што је Опстанак Српског Народа у Српској. Највећи дио Срба у Србији, равнодушан је према Косову. Из тога Вучић црпи своју снагу. Из тога је и политика у Србији, деценијама, мирно предавала Косово Племенима.
Нема ни једне назнаке да ће та Србија, Србија Највећег Броја Срба, бити имало узбуђенија кад је у питању Република Српска.
*
Слање текста Амбасадама и ЕУ, да дају критике и примједбе, нечувено је понижење Свег Српства.
Урадити тако нешто, може само Западни Најамник или Домаћи Малоумник.
Додиков страх да се Опозиција не приближи Вучићу, довео је до ових и других грешака.
Додик и иначе има страх од губитка Избора и Власти.
Али, он је, као и сваки страх, нереалан.
Савез За Промјене може Папу да ухвати за јајца, Бога За Муда, ништа им неће помоћи.
Они су се ухватили кога треба. Бакира и Ам Амб, и њихове руке, умови и политике, заувијек су се сасушиле.
Много је боље да се Додик, док је на власти, окрене стварањау, на широком фронту, Националног Интереса Српске.
Него да стално трчи за Вучићем.
Вучић није дугорочна Западна Марка.
А и да јест, Зара је то.

https://www.danas.rs/politika/prvi-draft-poslat-stranim-ambasadama-i-eu/

САМОСТАЛНОСТ СРПСКЕ
ВУЧИЋ ПОНИЖАВА СЕБЕ, СРБИЈУ, СРПСКУ И ПРЕДСЈЕДНИКА СРПСКЕ Декларација о Српском Језику и Опстанку Срба, или како ће већ, на крају, ако је и буде, бити насловљен тај текст који су сачињавали експерти Србије и Српске, ма...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар